American Club Softshell čizme s američkom membranom WT64 crno siva

Proizvod nije dostupan ;(

Dječje cipele American Club WT64 jedinstvena su obuća koja pruža ne samo udobnost, već i učinkovitu zaštitu od nepovoljnih vremenskih uvjeta. Dizajnirana za aktivnu djecu koja se ne boje igre na otvorenom, čak ni u zimskim uvjetima.

Izrađene od visokokvalitetnog softshella, American Club WT64 čizme su iznimno lagane i fleksibilne. To djetetu jamči slobodu kretanja i udobnost tijekom nošenja. Zahvaljujući modernoj "TRIPLETEX" membrani, obuća je vodootporna i otporna na vjetar, a ujedno omogućava disanje kože. To je ključno za zdravlje i higijenu dječjih stopala koja se tijekom igre mogu pretjerano znojiti.

Softshell čizme WT64 opremljene su praktičnim detaljem za kopčanje na čičak, što znači da će i najmlađi korisnici moći samostalno obuvati i izuvati cipele te tako razvijati svoje motoričke sposobnosti. Ušiveni mijeh jezik je dodatna zaštita koja sprječava ulazak snijega u unutrašnjost cipele, što značajno povećava udobnost nošenja u zimskim danima.

Sigurnost djece na cesti je prioritet, stoga je proizvođač obuću opremio reflektirajućim elementima koji povećavaju vidljivost mališana u mraku ili lošem vremenu, što je važan preventivni aspekt.

Jedinstvena kombinacija crnih i sivih nijansi čini cipele koje savršeno pristaju uz razne elemente dječje garderobe, a istovremeno su elegantne i funkcionalne. Unutrašnjost cipela podstavljena je krznom za obuću ugodnom na dodir koje daje dodatnu toplinu u hladnim danima.

Čvrsta potpetica jamči odgovarajuću potporu stopalu te je važna za pravilan razvoj dječjih stopala i održavanje pravilnog držanja pri hodu.

American Club, kao proizvođač, pazi na kvalitetu izrade, što se prevodi u trajnost i udobnost korištenja. WT64 čizme su promišljen izbor za svakog roditelja koji traži praktičnu i estetsku obuću za svoje dijete. Savršeno za dječake koji vole aktivno provoditi vrijeme na otvorenom, bez obzira na vremenske nepogode.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Boja: crno Siva

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|