Čizme za djecu - vrijeme je za bezbrižnu zabavu!

Čizme su obavezna dječja obuća, kako za malu djecu, tako i za školsku dob. Izvrsno djeluju u raspoloženom, kišnom vremenu ili tijekom mraza neugodnog za stopala. Šareni uzorak im dodatno dodaje stil i karakter te čini da dječje čizme postanu omiljeni par cipela vaše djece.

Dječje čizme za dječake i djevojčice

U našoj ponudi naći ćete vrlo širok asortiman dječjih čizama , prilagođenih situaciji, prigodi i individualnim preferencijama vaše djece. U ponudi su jesenske i zimske čizme za djecu renomiranih marki kao što su American Club, Zarro, Ren-But, Bartek i Befado, poznate po tome što brinu o zdravom razvoju dječjih stopala. Neki modeli imaju certifikat "Zdravo stopalo" i osiguravaju siguran i zdrav razvoj stopala vaše djece. To je izuzetno važno osobito u ranim fazama razvoja, kada je stopalo oblikovano i izloženo svim vrstama deformiteta i bolesti. Naši modeli dječjih čizama dokaz su i da nam je stalo do atraktivnog izgleda dječje obuće, jer znamo koliko je to važno i za naše najmlađe kupce. Zbog toga su naše čizme za djevojčice širok asortiman obuće u raznim bojama, u sportskim odijelima kao i u elegantnijim, s dodatnim šarmom udobnih vezova ili kopča. Zauzvrat, u mnogim varijantama dostupne su i čizme za dječake , koje će raditi tijekom ludih košenja snijega.

Čizme za djecu - praktična rješenja

Raznolikost dostupnih stilova omogućit će i najzahtjevnijim klincima da odaberu nešto za sebe. S druge strane, roditelji koji stavljaju kvalitetnu zimsku obuću za djecu moći će biti mirni u pogledu zdravlja djeteta, čak i kad vrijeme nije osobito dobro. Svjesni smo da stopalo djeteta obučeno u toplu cipelu zahtijeva posebnu brigu o higijeni, zbog čega posebno preporučujemo dječjim cipelama s antifungalnim i antibakterijskim uloškom za zimu.
Još jedna prednost naših dječjih čizama je posebno izrađeni potplat izrađen od termo-gume, koji pruža odgovarajuću fleksibilnost i otpornost na abraziju, ali ujedno smanjuje rizik od klizanja po mokrim ili ledenim površinama. Međutim, dugačak jezik prtljažnika je zaštita od pada snijega.

Zimske dječje čizme - zajamčena široka ponuda

U našoj trgovini možete pronaći dobro napravljene čizme za djecu od prave kože, čizme od eko kože, čizme od antilop, visoke čizme koje podupire traper ili stan. Pojedinačni stilovi mogu se umetnuti, vezati ili pričvrstiti čičak ili patentnim zatvaračem. Naše čizme za djecu ukrašene su raznobojnim aplikacijama, elegantnim šivanjem i dodatno štite krzneni kaput ili krzno od hladnoće. U našoj ponudi su i dječje zimske čizme , koje na gornjem dijelu imaju reflektirajuće elemente, koji povećavaju sigurnost djeteta i nakon mraka, koji pada vrlo rano u kasnu jesen i zimu, čak i kad dijete napusti školu.

Svaki model dječjih čizama dizajniran je za potrebe najmlađih kupaca i kombinira praktična i zdrava rješenja s atraktivnim izgledom koji će zadovoljiti svako dijete. Zahvaljujući tome djeca željno nose zimske cipele, a vi kao roditelji ostajete mirni i bezbrižno možete provoditi vrijeme sa svojom voljenom djecom tijekom zimske zabave.