Ponekad je nemoguće odrediti što cipele zapravo traže. Teško je pronaći savršeni proizvod koji će, s jedne strane, ispuniti velika očekivanja, a s druge strane biti praktičan. Takve smo cipele uvrstili u kategoriju ostalih muškaraca.

U našem asortimanu pronaći ćete prijedloge za muškarce koji od cipela očekuju nešto više. Ovo je kolekcija za muškarce koji traže nestandardna rješenja. Predstavljene cipele su čizme. To su takozvane prijelazne cipele koje se mogu nositi u rano proljeće i jesen. Ponude u ponudi trgovine najbolji su proizvodi vodećih proizvođača, poput: American Club, Pilpol ili Caprice. Naša ponuda uključuje najkvalitetnije cipele. Izrađene su od najfinijih materijala, poput kože i antilopa. Predstavljamo druge muške cipele na vezanje i cipele s patentnim zatvaračem. Cipele predstavljene u ponudi dostupne su u različitim veličinama i u mnogim varijantama boja. Cipele u našoj ponudi odlikuju se zanimljivim gornjim dijelom i pristojnim potplatima, zahvaljujući čemu njihova svakodnevna upotreba nema negativan utjecaj na stopala koja su osjetljiva na kurje oči i ogrebotine. Naši prijedlozi namijenjeni su uglavnom muškarcima koji traže prijelazne cipele. Čizme American Club savršeno su rješenje za jesen i nezaleđenu zimu. Cipele ovog proizvođača imaju i posebne umetke koji povećavaju udobnost svakodnevnog nošenja. Caprice obuća prijedlog je za muškarce koji od cipela očekuju dodatne pogodnosti. Ove čizme imaju dva sustava - "Walking on air" i "Super Flexible". Prvi osigurava odgovarajuću cirkulaciju zraka unutar cipele, dok drugi omogućuje prilagođavanje cipele stopi. Treća marka, Pilpol, nudi zimske čizme koje će biti savršene za svaku prigodu. Dodatna izolacija unutarnje strane cipele štiti stopalo od gubitka topline i mraza.

Naša ponuda uključuje različita rješenja namijenjena muškarcima koji traže cipele više od jedne sezone.

 

Drugi muški

Ponekad je nemoguće odrediti što cipele zapravo traže. Teško je pronaći savršeni proizvod koji će, s jedne strane, ispuniti velika očekivanja, a s druge strane biti praktičan. Takve cipele stavljamo u kategoriju drugi muški. Ovdje ćete pronaći cipele vodećih proizvođača - mnogo različitih modela, širok raspon boja i veličina. Srdačno vas potičemo da se upoznate s našom ponudom i obavite kupnju s nama!

Cipele vrhunske kvalitete
U našem asortimanu pronaći ćete prijedloge za muškarce koji od cipela očekuju nešto više. Ovo je kolekcija za muškarce koji traže nestandardna rješenja. Predstavljene cipele su čizme. To su takozvane prijelazne cipele koje se mogu nositi u rano proljeće i jesen. Ponude u ponudi trgovine najbolji su proizvodi vodećih proizvođača, poput: American Club, Pilpol ili Caprice. Naša ponuda uključuje najkvalitetnije cipele. Izrađene su od najfinijih materijala, poput kože i antilopa.

Praktičnost i udobnost pri korištenju cipela

Predstavljamo druge muške cipele na vezanje i cipele s patentnim zatvaračem. Cipele predstavljene u ponudi dostupne su u različitim veličinama i u mnogim varijantama boja. Cipele u našoj ponudi odlikuju se zanimljivim gornjim dijelom i pristojnim potplatima, zahvaljujući čemu njihova svakodnevna upotreba nema negativan utjecaj na stopala koja su osjetljiva na kurje oči i ogrebotine. Naši prijedlozi namijenjeni su uglavnom muškarcima koji traže prijelazne cipele. Čizme American Club savršeno su rješenje za jesen i nezaleđenu zimu. Cipele ovog proizvođača imaju i posebne umetke koji povećavaju udobnost svakodnevnog nošenja. Caprice obuća prijedlog je za muškarce koji od cipela očekuju dodatne pogodnosti. Ove čizme imaju dva sustava - "Walking on air" i "Super Flexible". Prvi osigurava odgovarajuću cirkulaciju zraka unutar cipele, dok drugi omogućuje prilagođavanje cipele stopi. Treća marka, Pilpol, nudi zimske čizme koje će biti savršene za svaku prigodu. Dodatna izolacija unutarnje strane cipele štiti stopalo od gubitka topline i mraza. Zanimljiv je prijedlog Toms Navy Blue Suede Plaid Mens Classic (https: //KeeShoes/suede-plaid-mens-classic-alpargata-208-toms-green-i44154.html) koji se može kombinirati s različitim stilovima.

Asortiman za svakoga

Naša kategorija drugi muški su visokokvalitetna obuća vodećih proizvođača. Ovo su cipele izrađene od najboljih materijala na čvrst način, zahvaljujući kojima zadržavaju svoju trajnost. Širok raspon modela znači da bi svaki čovjek trebao pronaći odgovarajući prijedlog za sebe. Takve prijelazne cipele potrebne su u svakoj garderobi, jer se vrijeme voli zezati. U prijelaznoj sezoni nudimo cipele u elegantnom i klasičnom stilu, kao i sportske cipele savršene za takve vremenske uvjete.

Najpovoljnije cijene i dostupnost veličine

U trgovini KeeShoes brinemo se da svaki kupac bude zadovoljan asortimanom. Nastojimo učiniti sve modele obuće dostupnima u širokom rasponu veličina. Naša ponuda uključuje različita rješenja namijenjena muškarcima koji traže cipele više od jedne sezone. Pozivamo vas da upoznate cijeli niz kategorija drugi muški i kupovati s nama. Jamčimo izvrsnu kvalitetu i uvijek najbolje cijene. Trenutno nudimo mnoge modele po vrlo povoljnim sezonskim cijenama. Pozivamo vas!