Cipele Anabelle

Cipele Anabelle - kompromis između udobnosti i elegancije

Cipele su ukras stilizacije svake žene. Međutim, svatko od nas zna da čak i najbolje odjevena odjeća može pokvariti loše odabranu obuću. I ne radi se samo o izgledu cipela, već i njegovom lošem profiliranju. Moderni dizajn obuće i njegova praktičnost vješto kombiniraju marke Anabelle. Marke cipele će se posebno svidjeti ženama koje se ne vole odreći elegancije u ime udobnosti.

Anabelle ženske cipele - bezvremeno i prema trendovima

Marka zadovoljava zahtjeve velike skupine žena koje, iz profesionalnih razloga, provode većinu dana u cipelama s visokom petom, ali istovremeno cijene udobnost. Širok asortiman cipela s debljom petom karakterističan je za marku - na post, blok, klin i platformu. Na takvim petama lako možete preživjeti dan prepun rada i sastanaka.
Cipele Anabelle s debljim potpeticama posebno se preporučuju visokim ženama s masivnijim tijelom. Izvrsno će izgledati u setu s haljinom ili olovkom suknje i bluzom s košuljom. Za ljubitelje tzv „Jednostavan šik“ nudimo širok izbor cipela i balerinki - ravnih ili niskih potpetica. Ova vrsta cipela je klasika u modi od pedesetih godina prošlog vijeka, kada su je nosile Brigitte Bardot, Audrey Hepburn i druge filmske zvijezde. Pumpice i balerinke posebno dobro izgledaju uz modernu suknju s krugom i uskim hlačama 7/8.

Jesenske dileme - čizme ili čizme?

Posebna kategorija su čizme i Anabelle čizme . Na ovim modelima možete jasno vidjeti inspiraciju besmrtnog klasika. Tražite li cipele za jesen i zimu, koje će se uklopiti u sve, vrijedi se zainteresirati za ponudu našeg branda. Anabelle čizme odlikuje vitka, elegantna linija, zahvaljujući kojoj svako stopalo izgleda urednije. Odličan je izbor kako za šik haljine, tako i za hlače - elegantne cigarilose ili uklopljene traperice. Marke čizama su više izgrađene. Meka i fleksibilna koža pruža udobnost korištenja. U Anabelle čizmama , baš kao i u pumpama, koristila se i udobna široka peta. Dobro je izbalansirana, tako da uopće ne osjećate njegovu visinu.

Anabelle pamti najnovije trendove - kad predlaže nove kolekcije, pod mikroskopom uzima trendove i odgovara na potrebe teško zaplijenjenih Poljaka. Iako cijene i visoke potpetice, svaki dan traže udobne opcije za sebe. Ako ste jedan od njih, svakako se upoznajte s ponudom naše marke.