Članci

  • 2023-05-30

Može voditi do novih proizvoda u trgovini KeeShoes

Kao i svakog mjeseca, u našoj online trgovini pojavila se fenomenalna nova obuća, zahvaljujući kojoj smo ponovno dokazali da konkurentna cijena može ići ruku pod ruku s izvrsnom kvalitetom i besprijekornim izgledom. Upoznajte najnovije modele i naučite kako ih stilizirati da izgledaju sjajno bez obzira na vaše planove.

  • 2023-05-30

U glavnim ulogama: smeđe papuče. Inspirirajte se!

Djevojke vole smeđe. I ne samo oni! Dokaz tome su smeđe japanke – bezvremenske, univerzalne i elegantne. Možete ih nositi u mnogim prilikama i svaki put oduševiti savršenim izgledom. Tražite li inspiraciju za lookove sa smeđim japankama, došli ste na pravo mjesto. Sakupili smo ih za vas na jednom mjestu. Raditi!

  • 2023-05-30

Krznene papuče - pogodak ili promašaj?

Za zimu su rezervirane krznene jakne, kaputi i torbice. Ipak, ako ste jedna od ljubiteljica ovog cosy trenda, ljeti ga se ne morate odreći. Sve što trebate učiniti je dodati krznene papuče u svoju kolekciju obuće. Pitate se kako ih kombinirati s ljetnom garderobom? Odgovore na ova i druga pitanja pronaći ćete u našem vodiču.

  • 2023-05-29

Cipele biramo za plažu i bazen

Kraj svibnja zadnji je poziv za traženje cipela za ovogodišnje praznike. Ako ih planirate provesti na bazenu ili plaži, došli ste na pravo mjesto. U ovom smo članku prikupili najdragocjenije savjete koji će vam pomoći da napravite pravi izbor. Inspirirajte se!

  • 2023-05-29

Glumi: Crocs

Neki ih vole, drugi ih mrze. Crocsice, iako izgledaju prilično ... specifično, ipak ne gube na popularnosti. Ove cipele su jednostavne za održavanje, udobne, protuklizne, otporne na oštećenja i antibakterijske. Provjerite kada nositi svoje Crocsice i s čime ih kombinirati za nekonvencionalan krajnji rezultat.

  • 2023-05-29

Moderan vodič. Provjerite koje cipele odgovaraju vašim omiljenim kratkim hlačama

Kratke hlače neodvojivi su element ljetne garderobe žena i muškaraca diljem svijeta. Zahvaljujući nebrojenim mogućnostima u pogledu boja, krojeva i uzoraka, možete ih nositi u raznim prilikama. Pitate se koje će cipele najbolje pristajati uz vaše omiljene kratke hlače? Došli ste na pravo mjesto! U ovom vodiču pronaći ćete obilje stilske inspiracije.

  • 2023-05-29

Za lanene hlače biramo cipele

Lanene hlače su must have za nadolazeće ljeto. Vole ih i žene i muškarci. Nije ni čudo! Ovaj predmet ormara nema premca. Lanene hlače su prozračne i iznimno udobne, a ujedno i relativno jednostavne za stiliziranje. Pitate se koje modele cipela kombinirati uz njih? Odgovor na to pitanje pronaći ćete u ovom vodiču.

  • 2023-05-28

Provjerite kako ljeti njegovati omiljene cipele

Ljeto brzo dolazi. Međutim, ugodno tople temperature mogu utjecati na vaše omiljene cipele, uzrokujući blijeđenje boje ili stvaranje neugodnog mirisa. U ovom vodiču ćemo vam reći kako jednostavno njegovati svoje omiljene ljetne cipele kako biste još dulje uživali u njihovom izvrsnom stanju i sjajnom izgledu.

  • 2023-05-28

Kakve su cipele nosile najvažnije ikone pop kulture? Inspirirajte se!

Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Elvis Presley, Michael Jackson… To su imena koja svi znaju. Iako su se svi ti likovi međusobno jako razlikovali, postali su simboli svih vremena, a sjećanje na njih još uvijek živi. Pa zašto se ne biste malo inspirirali pogledom na cipele koje nose najvažnije ikone pop kulture?

  • 2023-05-24

Cipele kao obilježje subkultura

Kolekcije obuće mnogih ljudi uključuju Doc Martens, Converse tenisice, čizme i Adidas. Iako ove cipele danas nisu rezervirane isključivo za pojedine subkulture, u prošlosti su svakako bile njihov zaštitni znak. Ako vas zanima povijest ovih cipela, došli ste na pravo mjesto. Počnimo!