Članci

  • 2021-07-03

Ženske cipele s cijevima - koje cipele odgovaraju cijevima

Cijele su sezone cijevi uspješno nadmašile ostale modele ženskih hlača. To je tip koji željno biraju žene, jer ne samo da savršeno pristaje bilo kojoj vrsti figure, naglašavajući ženstvene oblike, već i čini noge optički duljima i vitkijima. Bez obzira na vrstu stila koji želite sastaviti, cijevi s odgovarajućim priborom bit će savršene. Koje cipele odgovaraju ženskim cijevima? Predstavljamo naše prijedloge.

  • 2021-06-25

Soda bikarbona za cipele. Čišćenje cipela sodom bikarbonom

Soda bikarbona je proizvod koji će se vjerojatno naći u svakom domu. Malo ljudi zna da se osim svestrane upotrebe u kuhinji, može koristiti i kao učinkovito sredstvo za čišćenje cipela! Evo nekoliko sjajnih savjeta o tome kako možete nanijeti sodu bikarbonu kako bi vaše cipele ostale čiste.

  • 2021-06-25

Kako vratiti boju cipela od antilopa?

Briga o koži od divokoze može izgledati prilično problematično, dok je boja tkanine koja blijedi čest razlog za skidanje omiljenih cipela. Ne mora biti tako! Dolazimo u pomoć i predlažemo kako vratiti intenzivnu boju cipela od antilopa kako bi se mogle koristiti mnogo sezona.

  • 2021-06-25

Kako i čime očistiti bijeli potplat u cipelama?

Ostaci blata, zelene mrlje od trave, pa čak i sunčeva svjetlost, čine da potplati cipela izgube svoju izvornu, snježno bijelu boju. Saznajte kako pravilno njegovati cipele s bijelim potplatom kako biste izbjegli prerano trošenje. U nastavku ćete pronaći nekoliko sjajnih savjeta o tome kako očistiti bijeli potplat.

  • 2021-06-09

Uklanjanje masnih mrlja s prirodne kože. Saznajte o učinkovitim načinima

Masne mrlje na cipelama jedna su od najneugodnijih mrlja jer ih je iznimno teško ukloniti, osobito ako se pojave na prirodnoj koži. Vrijedi napomenuti da prirodnu kožu, osim glatke sorte, može karakterizirati i prisutnost čekinja (kraćih ili dužih), što znači da će ovaj materijal zahtijevati posebnu i drugačiju njegu. Uklanjanje masnih mrlja s prirodne kože teško je, ali postoji nekoliko načina koji mogu biti učinkoviti.

  • 2021-06-08

Svečane ženske cipele. Koji model odabrati?

Ženske svečane cipele obuća su koja bi trebala kombinirati nekoliko važnih značajki, poput elegancije, svestranosti i bezvremenskog stila. Osim toga, moraju biti i udobni. Koji model svečanih cipela odabrati? Na što obratiti pozornost prilikom kupovine?

  • 2021-06-07

Kako i kako ukloniti sol iz cipela?

Natrijev klorid, odnosno popularna cestovna sol koja se zimi posipa kolnicima, prvenstveno ima za cilj osigurati sigurnost pješaka. Iako igra iznimno važnu ulogu, također ima negativan utjecaj na izgled naše zimske obuće. Kako zaštititi cipele od ulaska soli? Kako i kako ukloniti sol iz cipela?

  • 2021-06-07

Nazivi i vrste ženskih cipela. Provjerite znate li ih sve

Poznavanje vrsta ženskih cipela dostupnih u trgovinama obuće znatno olakšava pronalaženje modela koji vam je potreban i smanjuje vrijeme utrošeno na traženje. Kako se naći u labirintu svih imena i pojmova? Posebno za vas pripremili smo potpuni popis vrsta obuće. Provjerite znate li ih sve.

  • 2021-05-09

Kako odabrati cipele za lanene hlače?

Lan je tkanina koja dobiva sve veću pozornost i ponosno ulazi u kolekcije popularnih modnih kuća. Gotovo svi odjevni predmeti sašiveni su od nje, ali lanene hlače su najpopularnije. Obožavaju ih i žene i muškarci. S čime kombinirati posteljinu? Kako odabrati cipele za lanene hlače? Pogledajte naše inspiracije.

  • 2021-05-09

Udobne sandale za hodočašće. Koje hodočasničke cipele?

Hodočašća koja hodaju iscrpljujuća su aktivnost. Kako se pripremiti za tako zahtjevan marš? Ključ je odabrati pravu obuću. Jesu li hodočasničke sandale dobar izbor? Da, pod uvjetom da zadovoljavaju brojne kriterije koji će se pretočiti u vašu udobnost tijekom pješačenja. Što bi trebale biti udobne sandale za hodočašće? Evo nekoliko savjeta.