Članci

  • 2021-06-09

Uklanjanje masnih mrlja s prirodne kože. Naučite učinkovite načine

Masne mrlje na cipelama jedna su od najzahtjevnijih mrlja jer ih je izuzetno teško ukloniti, pogotovo ako se pojave na prirodnoj koži. Vrijedno je naglasiti da prirodnu kožu, osim glatke sorte, može karakterizirati i prisutnost čekinja (kraćih ili dužih), što znači da će ovaj materijal zahtijevati posebnu i drugačiju njegu. Uklanjanje masnih mrlja s prirodne kože je teško, ali postoji nekoliko načina koji mogu biti učinkoviti.

  • 2021-06-08

Ženske svečane cipele. Koji model odabrati?

Svečane ženske cipele su obuća koja bi trebala kombinirati nekoliko važnih karakteristika, poput elegancije, svestranosti i bezvremenog stila. Uz to, moraju biti i ugodni. Koji model svečanih cipela odabrati? Na što obratiti pažnju prilikom kupovine?

  • 2021-06-07

Kako i kako ukloniti sol s cipela?

Natrijev klorid, odnosno popularna cestovna sol posipana po kolnicima zimi, prvenstveno je namijenjena osiguranju sigurnosti pješaka. Iako igra izuzetno važnu ulogu, također negativno utječe na izgled naše zimske obuće. Kako zaštititi cipele od ulaska soli? Kako i kako ukloniti sol s cipela?

  • 2021-06-07

Imena i vrste ženskih cipela. Provjerite poznajete li ih sve

Poznavanje vrsta ženskih cipela dostupnih u trgovinama cipela znatno olakšava pronalazak modela koji vam treba i smanjuje vrijeme provedeno na pretraživanju. Kako se naći u lavirintu svih imena i pojmova? Posebno za vas pripremili smo cjelovit popis vrsta obuće. Provjerite poznajete li ih sve.

  • 2021-05-09

Kako odabrati cipele za lanene hlače?

Posteljina je tkanina koja dobiva sve više pozornosti i s ponosom ulazi u kolekcije popularnih modnih kuća. Od nje su sašiveni gotovo svi odjevni predmeti, ali najpopularnije su lanene hlače. Vole ih i korisnici i muškarci. Sa čime kombinirati posteljinu? Kako odabrati cipele za lanene hlače? Pogledajte naša nadahnuća.

  • 2021-05-09

Udobne sandale za hodočašće. Kakve hodočasničke cipele?

Hodajuća hodočašća iscrpljujuća su aktivnost. Kako se pripremiti za tako zahtjevan pohod? Ključno je odabrati pravu obuću. Jesu li hodočasničke sandale dobar izbor? Da, pod uvjetom da ispunjavaju brojne kriterije koji će vam olakšati udobnost tijekom pješačenja. Što bi trebale biti udobne sandale za hodočašće? Evo nekoliko savjeta.

  • 2021-04-22

Biramo cipele za vjenčanje. Koji će modeli najbolje raditi?

Svatovi su izuzetno važna proslava za mladenke i mladoženje, ali i izvrsna prilika za susret s najbližom obitelji i prijateljima. Zabava koja često traje do zore zahtijeva prije svega udobne i udobne cipele. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da odlučite koje cipele odabrati za vjenčanje.

  • 2021-04-20

Kako očistiti cipele od eko kože? Njega eko-kože

Cipele izrađene od ekološke kože teksturom i izgledom značajno podsjećaju na prirodnu kožu. Na prvi pogled ne možemo vidjeti veliku razliku. Ekološka koža je poliesterski materijal, dodatno presvučen polivinil kloridom, a zatim podvrgnut raznim kemijskim postupcima. Kako očistiti cipele od eko kože? Sve o njezi eko kože.

  • 2021-04-19

Koje se cipele dobro slažu s ljetnom haljinom? Savjetujemo!

Porast temperature i dugi, sunčani dani znače da rado mijenjamo debele džempere i traperice za prozračne, udobne ljetne haljine. Zahvaljujući njima, lako možemo prikazati vrijednosti svoje figure i uživati ​​u lakoći i izvanrednoj udobnosti. Koje cipele bih trebao odabrati za ljetnu haljinu? Pogledajte naša nadahnuća.

  • 2021-04-03

Cipele za vjenčanje i svadbeni domjenak - sandale, štikle ili pumpe? Koji model cipela odabrati?

Cipele za vjenčanje jedan su od ključnih elemenata stylinga. Bez obzira jeste li mladenka ili ste jedan od pozvanih gostiju - pravilno odabrane cipele osigurat će izvrsnu zabavu do zore. Koji biste model cipela trebali odabrati? Sandale, pumpe ili možda klasične štikle? Na koja biste razmatranja trebali uzeti u obzir kad kupujete cipele za svadbenu svečanost i domjenak? Pogledajte naše savjete.