Članci

  • 2022-05-20

Inspirirajte se! Najzanimljiviji stilovi s čizmama i trapericama

Idete li na spoj, u ured, na glazbeni festival ili sastanak s prijateljima? Bez obzira na svoje planove, možete provesti svoje vrijeme zabavljajući se bez brige o tome što ćete obući. Jedna od klasičnih kombinacija koja će biti savršena za gotovo svaku priliku su čizme i traperice. Inspirirajte se!

  • 2022-05-20

Koje cipele nositi uz traperice i jakne?

Traperice i sako pouzdana su kombinacija koja će biti savršena za manje svečane prilike. I žene i muškarci ih vole nositi u uredu, u šetnji ili na spoju. Savjetujemo koja obuća odgovara ovom kompletu bez obzira na okolnosti.

  • 2022-05-20

Biramo savršene cipele za planinarenje

Cipele za planinarenje u planinama moraju ispunjavati nekoliko važnih zahtjeva. Prvo, trebaju biti stabilne i stopalima pružiti odgovarajuću potporu. Drugo, moraju biti vrlo udobne kako bi vam omogućile udobno hodanje uz obronke. Osim funkcionalnosti, trebali bi samo dobro izgledati. Savjetujemo vam na što obratiti pažnju pri odabiru zimske obuće za planinarenje.

  • 2022-05-19

Koje uredske cipele odabrati? Vodič za elegantnu poslovnu ženu

Odabir cipela za ured može biti popriličan izazov. Dugi sati provedeni na nogama često mogu predstavljati bol, pogotovo kada cipele nisu pravilno postavljene. Srećom, profesionalni izgled može ići ruku pod ruku s udobnošću. Savjetujemo koje će cipele raditi u uredu.

  • 2022-05-18

Uloge: Čizme i suknja. Inspirirajte se!

Praktičan, udoban, univerzalan i neusporedivo elegantan. Ovo su čizme! Ove cipele pristaju gotovo svemu. Za razliku od izgleda, pri odabiru outfita ne morate se ograničiti na traperice ili tajice. Čizme također savršeno pristaju uz suknju. Savjetujemo na što vrijedi obratiti pažnju kako biste izgledali božanstveno bez obzira na prigodu.

  • 2022-05-16

Savjetujemo koje cipele odabrati za šetnju šumom

Šuma je očaravajuća tijekom cijele godine. Bliski kontakt s prirodom, svjež zrak i umirujuće zelenilo drveća samo su neki od aspekata koji nas tjeraju da tako željno šetamo šumom. Odabirom ovog mjesta, vrijedi obratiti pažnju na pravilno odabranu obuću. Savjetujemo koje će cipele odgovarati šumi, a koje modele treba izbjegavati.

  • 2022-05-16

Biramo savršene čizme za zimu

Čizme su univerzalne čizme koje obično sežu do područja gležnja. Obožavaju ih i žene i muškarci. Ovo nikoga ne bi trebalo iznenaditi! Zimske čizme su izuzetno funkcionalna obuća koja oduševljava svojom raznolikošću. Izbor je toliko velik da je odabir jednog određenog modela često pravo čudo. Savjetujemo na što treba obratiti pažnju pri odabiru savršenih čizama za zimu.

  • 2022-05-13

Duga haljina za svaku priliku. Savjetujemo koje cipele odabrati

Žene vole duge haljine. Rado ih nose i na dnevnoj bazi i za veće događaje. Prozračna, duga haljina odlično je rješenje za tople dane. Pruža neusporediv protok zraka, čineći da izgledate i osjećate se uistinu ženstveno. Duga haljina također je odličan izbor za posebne prilike. U njemu ćete sigurno izgledati zapanjujuće. Savjetujemo koje cipele pristaju uz dugu haljinu.

  • 2022-05-10

Pripremite se za loše vrijeme. Biramo elegantne jesenske ženske cipele

Jesensko vrijeme znači da se mnoge žene bolnog srca opraštaju od udobnih sandala i balerina, koje moraju obući nešto teže cipele. Sveprisutne lokve, obilne kiše i blato obeshrabruju odabir elegantnih cipela. Srećom, ne mora biti tako! Savjetujemo vam koja će vam obuća u jesen pružiti potrebnu udobnost, a da pritom izgledate ženstveno i šik.

  • 2022-04-29

Cipele koje bi trebale biti u ormaru svake žene

Osjećate li se kao da nemate što obući? Ništa ne može biti lošije! Vjerojatno vam ormar puca po šavovima, a vi jednostavno imate problem pronaći se u ovom neredu i izraziti se. Otkrijte naše vrste cipela koje su vam potrebne za stvaranje skladnog krajnjeg rezultata bez obzira na prigodu.