American Club Američke softshell čizme zimske čizme s opnom crno siva

Proizvod nije dostupan ;(

Kada temperatura padne i zimski krajolik okupa bijeli snijeg, adekvatna zaštita dječjih stopala postaje prioritet. Imajući u vidu potrebe djece i očekivanja roditelja, tvrtka American Club predstavlja model zimske obuće pod nazivom "American Softshell čizme, zimske cipele s membranom, crne i sive" kataloške oznake WT76/20.

Ove moderne čizme za snijeg prava su tvrđava za dječja stopala, jamče toplinu i suhoću i tijekom najzahtjevnijih zimskih igara. Zahvaljujući upotrebi inovativne "TRIPLETEX" membrane, ove cipele kombiniraju tri ključne značajke: vodootporne su, štite od jakog vjetra i nude visoku propusnost zraka, osiguravajući učinkovito uklanjanje vlage prema van. Ovo je korak ka tome da aktivnosti na otvorenom budu užitak, a ne izazov za mala stopala.

Jedna od zanimljivosti čizama American Club WT76/20 je korištenje Softshell materijala u gornjoj konstrukciji. Ovaj troslojni materijal poznat je po svojoj lakoći i fleksibilnosti, a ujedno je i iznimno izdržljiv, što je važno za svakodnevnu upotrebu energične djece. Kombinacija Softshell-a i ekološke kože ne samo da daje cipelama eleganciju, već i utječe na njihovu trajnost.

Udobnost korištenja ovih čizama povećava integrirani jezik mijeha koji učinkovito sprječava ulazak snijega u unutrašnjost, štiteći mališana od neugodnog osjećaja mokrih nogu. Unutrašnjost obuće podstavljena je koži prijatnim obućarskim flisom koji pruža toplinu iu najhladnijim vremenskim uvjetima.

Za sigurnost su se pobrinuli i dizajneri brenda American Club. Visokokvalitetni reflektirajući elementi postavljeni na čičak kopče cipela značajno poboljšavaju vidljivost djeteta u mraku, što je važan aspekt sigurnosti na cesti.

Štoviše, proizvođač se pobrinuo za pravilan razvoj dječjih stopala ponudivši krutu potpeticu koja pomaže u održavanju pravilnog držanja tijekom hodanja.

Ove cipele dostupne su u univerzalnim crnim i sivim bojama, što ih čini lakim za kombiniranje uz većinu zimskih odjevnih predmeta, a njihov spol namijenjen je dječacima. Zahvaljujući praktičnom sustavu kopčanja na čičak, čak će i najmlađa djeca moći sama obuvati i izuvati cipele, što potiče njihovu neovisnost.

Ukratko, American Softshell čizme, zimske čizme s membranom, crno sive WT76/20 izvrstan su izbor za roditelje koji brinu o udobnosti i sigurnosti svoje djece tijekom zimskih mjeseci. Visokokvalitetni materijali, dobro promišljena tehnološka rješenja i praktični detalji čine da ove čizme za snijeg neće razočarati u svim uvjetima.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: crno Siva
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Producentni kod: BM93182

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|
|