Ženske japanke - cipele bez kojih mnogi od nas ne mogu zamisliti praznike, privatnost kod kuće ili odlazak na bazen, bilo za rekreaciju ili opuštanje. Detalji su važni u uspomenama - cipele također mogu biti lijep element lijepih trenutaka. Udobne, koje ne trljaju i štite stopalo, i one koje su lijepe i savršeno nadopunjuju haljinu koju ćete povezati s prvim odmorom s partnerom ili prijateljskim putovanjem. Ili će ih možda zahvaljujući povratku kući početi asocirati na još veću udobnost i opuštanje - nakon cijelog dana na nogama kliznut ćete nogama u udobne japanke ... Odaberite model za sebe - među onima od pjene, gume, ukrašenih krznom ili perlicama s resicama i cvijećem, od običnih, svijetlih ili divljih boja. Uskladite ih s vama i vašim potrebama!

Ženske japanke - kako ih nositi?

Iako je vrlo jednostavno i prikladno, japanke ponekad su teške cipele u stilskim kombinacijama. Djeluju fantastično u kombinaciji s kratkim hlačama i vrhovima kad idemo na plažu, ali možete li ih podjednako slobodno nositi u zahtjevnijim okolnostima? Definitivno je bolje odabrati drugačiju vrstu cipela za vrlo formalne prigode, poput razgovora za posao, poslovnog sastanka ili pogreba. U takvim je situacijama sigurnije odabrati shuttle, puta u KOTURNIE ili visoke potpetice, nužno prekriven prstima i na klasičan način.

U manje formalnim okolnostima, možemo si samouvjereno priuštiti korištenje ove izuzetno udobne cipele. Odgovaraju i klasičnim urbanim setovima: traperice 7/8 i bijela košulja, vrlo duge, prozračne suknje i haljine, kao i stilizacije koje se odnose na modu 70-ih - hlače s ramenima i mini suknje. Japan su obuća koju vole sve žene, bez obzira na njihovu dob i preferirani stil odijevanja. Teško je zamisliti preživjeti bez njih vruće ljeto. Bogatstvo dostupnih dizajna - od sportskih modela od pjene do elegantnih ili maštovitih, izrađenih od kože - čini da svaka dama koja cijeni udobnost nošenja u svom ormaru ima barem jedan par.