Ženske japanke - cipele bez kojih mnogi od nas ne mogu zamisliti praznike, mir u kući ili odlazak na bazen, bilo radi rekreacije ili opuštanja. Detalji su važni u sjećanju - cipele također mogu biti lijep element lijepih trenutaka. Udobne, koje ne trljaju i štite stopalo, te one lijepe i savršeno nadopunjuju haljinu koju ćete povezati s prvim odmorom s partnerom ili prijateljskim putovanjem. Ili ćete možda zahvaljujući njima svoj povratak kući početi povezivati ​​s još većom udobnošću i opuštanjem - nakon čitavog dana na nogama skliznut ćete noge u udobne japanke ... Odaberite model za sebe - među onima od pjena, guma, ukrašena krznom ili perlicama, resicama i cvjetovima, od običnih, svijetlih ili divljih boja. Uskladite ih s vama i vašim potrebama!

Ženske japanke - kako ih nositi?

Iako izuzetno jednostavno i zgodno, Japanke mogu biti obuća teška u stilskim kombinacijama. Fantastično djeluju u kombinaciji s kratkim hlačama i topićem kad idemo na plažu, no mogu li se jednako slobodno nositi u zahtjevnijim okolnostima? Svakako je bolje odabrati drugu vrstu cipela za vrlo formalne prilike, poput intervjua, poslovnog sastanka ili pogreba. U takvim će situacijama biti sigurnije odabrati shuttle, klinaste štikle ili štikle, nužno s pokrivenim prstima i na klasičan način.

U manje formalnim okolnostima, s pouzdanjem možemo priuštiti korištenje ovih izuzetno udobnih cipela. Odgovaraju oba klasična urbana seta: traperice 7/8 i bijela košulja, vrlo duge, prozračne suknje i haljine, kao i stilovi koji se odnose na modu 70 -ih - raširene hlače i mini suknje. Japanke su obuća koju vole sve žene, bez obzira na dob i željeni stil odijevanja. Teško je zamisliti preživjeti vruće ljeto bez njih. Bogatstvo dostupnih dizajna - od pjene, sportskih modela, do elegantnih ili elegantnih od kože - znači da svaka dama koja cijeni udobnost ima barem jedan par u svom ormaru.