Mora se imati na umu da dječje cipele igraju važnu ulogu u pravilnom razvoju djeteta. Ne samo da vam omogućuju udobno kretanje, već podržavaju različite strukture stopala za bolje performanse. Radi zdravlja dječjih stopala stvorili smo zaseban odjel u kojem predstavljamo preventivnu obuću za djecu, nastalu u suradnji s iskusnim dječjim dizajnerima cipela i stručnjacima iz područja ortopedije. Takve cipele preporučuje se nositi djeci sa zdravim stopalima, kako bi se spriječilo stvaranje oštećenja stopala. Također mogu nadopuniti liječenje i podržati rehabilitaciju.

Imamo priliku ponuditi obuću renomirane marke Bartek - preventivne cipele i sandale za profilaksu, dostupne u iznimno elegantnom dizajnu. Bartek je poljska tvrtka koja je izgrađena na brizi o zdravlju, pravilnom razvoju i udobnosti djeteta, što potvrđuje i certifikat Healthy Foot koji karakterizira obuću ove marke. Profilaktička obuća koju predlažemo djeci potpuno je sigurna za dječji osteoartikularno-mišićni sustav. Sa stajališta ortopedije, cipele se posebno vrijede preporučiti i maloj djeci i tinejdžerima. Naš asortiman preventivne obuće za djecu spoj je modernog stila, pravilne konstrukcije i modernih tehnoloških rješenja. U interesu visokog standarda ove vrste obuće, svi su modeli izrađeni od prirodne kože ili komponenti izvrsne kvalitete. Profilaktička obuća za djecu može se prepoznati po karakterističnoj strukturi koja se uglavnom sastoji od visoke gornje, ukočene pete i elastičnog potplata. Osim toga, takve cipele imaju meku unutrašnjost, štiteći od abrazije. Profilaktička dječja obuća savršeno je konturirana, zahvaljujući kojoj stopalo postavlja u pravilan položaj. Za još bolji učinak pravilnog postolja, čak i za vrijeme tjelesnih aktivnosti koristi se zatvarač na čičak, što je također od velike pomoći djetetu i roditelju tijekom svakodnevnog žurbe.

U našoj trgovini možete naručiti profilaktičku obuću za djecu čija upotreba donosi stvarne koristi. Takve cipele sprječavaju pojavu funkcionalnih nedostataka donjih udova kod djece i adolescenata - valgusna stopala, ravna stopala, kandže na prstima itd. Modnu profilaktičku dječju obuću s voljom nose čak i najzahtjevnija djeca, kao i starija djeca. Zdrave cipele sa zanimljivim šivanjem ili aplikacijama neće se sramiti nijedne djevojke ili dječaka.