Mora se zapamtiti da dječje cipele igraju važnu ulogu u pravilnom razvoju djeteta. Ne samo da vam omogućuju udobno kretanje, već i podržavaju različite strukture stopala radi bolje izvedbe. Zbog brige za zdravlje dječjih stopala stvorili smo zasebni odjeljak u kojem predstavljamo profilaktičku obuću za djecu, nastalu u suradnji s iskusnim dizajnerima dječje obuće i stručnjacima iz područja ortopedije. Takve cipele preporučuje se nositi djeci sa zdravim stopalima kako bi se spriječili nedostaci stopala. Također mogu nadopuniti liječenje i podržati rehabilitaciju.

Imamo priliku ponuditi cipele renomiranog branda Bartek - profilaktičke cipele i profilaktičke sandale, dostupne u iznimno elegantnom dizajnu. Bartek je poljska tvrtka koja svoj uspjeh gradi na brizi o zdravlju, pravilnom razvoju i udobnosti djeteta, što potvrđuje certifikat Healthy Foot, koji karakterizira obuću ove marke. Profilaktička obuća za djecu koju predlažemo potpuno je sigurna za koštano-zglobno-mišićni sustav stopala u djece. S ortopedskog gledišta, to je obuća koju posebno vrijedi preporučiti, kako za najmlađu djecu, tako i za adolescente. Naš asortiman dječje preventivne obuće spoj je modernog stila, pravilne konstrukcije i suvremenih tehnoloških rješenja. Kako bi se osigurao visoki standard ove vrste obuće, svi su modeli izrađeni od prirodne kože ili visokokvalitetnih komponenti. Preventivna dječja obuća može se prepoznati po karakterističnoj strukturi koja se uglavnom sastoji od visokog gornjeg dijela, ukočenog brojača pete i fleksibilnog potplata. Osim toga, takve cipele imaju mekanu unutrašnjost koja štiti od abrazije. Dječja preventivna obuća savršeno je oblikovana, zahvaljujući čemu postavlja stopalo u pravi položaj. Za još bolji učinak pravilnog podupiranja stopala, čak i tijekom tjelesne aktivnosti, koristi se zatvarač na čičak, koji je dodatno velika pomoć djetetu i roditelju tijekom svakodnevne žurbe.

U našoj trgovini možete naručiti preventivnu obuću za djecu, čije korištenje donosi stvarne koristi. Takve cipele sprječavaju nastanak funkcionalnih nedostataka donjih udova u djece i adolescenata - valgus stopala, ravna stopala, kandžični položaj prstiju itd. Modne profilaktičke cipele za djecu koje predlažemo rado nose čak i najzahtjevniji mališani i starije osobe djeca. Nijedna djevojka ili dječak neće se sramiti zdravih cipela sa zanimljivim šavovima ili aplikacijama.