Adanex je poljska tvrtka s preko dvadeset godina iskustva u proizvodnji i isporuci obuće domaćinstvoto i rekreativni. Ideja tvrtke je proizvesti proizvod najviše kvalitete, visokih funkcionalnih parametara, zanimljivog izgleda i neporecive udobnosti.


Moglo bi se činiti da je tako jednostavan proizvod poput popularnih papuča i papuče ne može biti bolje, jednostavno. Pa ipak. Adanexovi proizvodi očita su kontradikcija takvih tvrdnji. Štoviše, imaju prednosti koje mogu privući i najzahtjevnije potrošače.


U borbi protiv vibracija


Ono što razlikuje Adanex cipele od modela drugih proizvođača je uporaba materijala koji apsorbira vibraciju i opterećenja u potplatu. Poliuretan, koji se u tu svrhu koristio, izvrstan je materijal za uklanjanje neželjenih učinaka hodanja. Sve zahvaljujući mikroćelijskoj strukturi koja leži u njenoj unutrašnjosti. Apsorbira mikro-udarce i vibracije nastaju na sučelju između potplata i tla u trenutku zakoračenja.


Teško da itko shvaća da nedostatak takve amortizacije ima vrlo negativan učinak na zglobove, posebno na gležanj i koljeno. Adanex zna, zato je prilikom dizajniranja svoje obuće uzeo u obzir uporabu rješenja koja uklanja štetne učinke. A ovo je tek početak prednosti.


Raznolikost i izbor dizajna


Među modelima dostupnim u našoj trgovini dominiraju papuče namijenjene za unutarnju upotrebu domaćinstvomu. Ono što je za njih posebno karakteristično je izuzetno širok raspon boja i dizajna, u praksi najširi na tržištu.


Vrijedi naglasiti da se dizajni ne ograničavaju samo na miješanje boja unutar jednog modela ili stvaranje jednobojne obuće. Pronaći ćemo i veliki broj „odjevenih“ modela, npr. Cvijeća, kože pantera, linija visokog glasa ili simetričnog utiskivanja materijala. Posebno ovi nedavno stvaraju zanimljiv dojam, što može iznenaditi ljude koji ih koriste.


Materijali koji pružaju zadovoljstvo


Mali opis potreban je za materijale koje Adanex koristi za proizvodnju. Zdravstvene prednosti potplata već su opisane. Treba dodati da je vrlo fleksibilan, izdržljiv i također izdržljiv. Ljudi koji su morali "zamijeniti svoje papuče zbog" pete "svojih peta cijenit će ovu činjenicu. Osim toga, imaju neklizajuću strukturu, uklanjajući rizik od klizanja i pada.


Zauzvrat, gornja strana papuča izrađena je od ugodne na dodir tkanine, izdržljiva, otporna na puhanje i brisanje, uključujući brzi gubitak boje.


Neosporna prednost korištenja takvih materijala je njihov fleksibilan oblik, zahvaljujući kojem nema problema s njihovim skladištenjem, a izvađeni iz ormara nakon dužeg vremena, još uvijek dobro pristaju na stopalo. Ovo je dobro rješenje u slučajevima kada želimo imati hitni par za goste.


Nekoliko riječi o vrstama papuča


Koncept papuča, iako naizgled očito razumljiv, ne znači da se pod tim imenom nalazi jedna te ista obuća. To dobro možete vidjeti na primjeru ovog proizvođača.


Među modelima koje nudimo pronašli smo oba koji temeljito prekrivaju cijelo stopalo i imaju zarez na prstima. Prvi pružaju osjećaj topline i ugode u svakoj situaciji, što ih čini savršenim za opuštanje u kućnim uvjetima. Zauzvrat, drugi, osim udobnosti, pruža i određeni stupanj prozračnosti, što ih čini idealnim za kretanje unutar stanova, kao i za izlazak na balkon ili terasu. Ono što je važno, obje vrste imaju uredan i ugodan izgled.


Poseban tip su papuče izrađene u stilu bambusa, ugrađene do gležnja. Ova vrsta pruža najveću količinu zagrijavanja, omogućavajući vam da održavate konstantnu temperaturu stopala cijelo vrijeme. Stvorene su s mišlju termofilnih ljudi, ali i za interijere u kojima se pojavljuju propuhi i tamo je hladnija temperatura.


Ponudu nadopunjuje model zakrilca u cijelosti izrađenog od prirodne kože. Njihov potpuno ugrađeni prednji dio zahvaljujući perforaciji omogućuje cirkulaciju zraka i olakšava upravljanje vlagom.


Pozivamo vas da se upoznate sa ponudom obuće Adanex.