Kopačke Adidas X 19.3 Fg M EF8365 siva zelena

Proizvod nije dostupan ;(

Adidas X 19.3 FG M EF8365 tenisice jedinstvena su kombinacija stila i visoke funkcionalnosti, stvorene za moderne nogometaše. Osiguravaju izvrsnu izvedbu na prirodnom travnjaku, što je sastavni dio svake utakmice ili intenzivnog treninga.

Proizvođač ovih kopački na vezanje je renomirani brend Adidas, poznat po stvaranju visokoučinkovite sportske obuće. Model EF8365 odlikuje se ne samo praktičnom upotrebom, već i jedinstvenim izgledom, kombinacijom sivih i zelenih tonova koji cipelama daju jedinstven karakter.

Uz kategoriju "Patike" u sportskom dijelu ide i kategorija "Kills", ističući da su namijenjene muškarcima. Važan aspekt modela je tip kopački: cipele su "u stilu čarapa", što znači da su opremljene elastičnim ovratnikom koji pokriva gležanj, pružajući dodatnu potporu i udobnost. Ovo rješenje također sprječava da prljavština uđe u cipelu tijekom igranja.

Nogometne kopačke Adidas X 19.3 FG karakteriziraju plastični, strateški postavljeni klinovi koji su dizajnirani za igru ​​na prirodnim, tvrdim terenima. Omogućuju bolje prianjanje i ubrzanje, što je neprocjenjivo tijekom dinamičnih zavoja i sprinteva.

Vanjski materijal izrađen je od visokokvalitetnog sintetičkog materijala koji osigurava lakoću i dobru izdržljivost cipela. Unutarnji platneni uložak jamči udobnost nošenja i odgovarajuću ventilaciju stopala, što je posebno važno tijekom intenzivnog vježbanja.

Adidas X 19.3 FG M EF8365 tenisice su sinonim za modernost u svijetu nogometa, gdje je svaki detalj bitan. Mješavina sive sa zelenim detaljima čini obuću upečatljivom na terenu, a dobro promišljen dizajn i korištene tehnologije izravno se pretvaraju u bolje sportske rezultate. Adidasice iz ove linije odličan su izbor za nogometaše koji ne cijene samo dizajn, već i najvišu kvalitetu izrade.

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|