Kultni modeli cipela najpopularnijih sportskih marki


Neki stilovi cipela, poput odjeka, ponovno su u modi, a neki nikada nisu ni izašli iz mode! To je definitivno najčešća obuća koja zbog svoje udobnosti ima puno vjernih obožavatelja diljem svijeta. Znate li koje od njih trebate imati u ormaru? Predstavljamo kultne modele cipela najpopularnijih sportskih marki!

Kultni modeli cipela Adidas

Činjenica da se sportske cipele obično nazivaju "tenisicama" govori sama za sebe. Ova marka jedna je od najstarijih i najboljih na svijetu. Gotovo stotinu godina specijalizirala se za proizvodnju opreme, kostima i sportske obuće.

Najviše kultni modeli cipela Adidas prvenstveno su klasične bijele tenisice. 90 -ih godina gotovo su svi imali par takvih "tenisica" kod kuće. U današnje vrijeme moda od prije 30 godina ponovno je postala naklonjena pa se u trgovinama mogu pronaći osvježene verzije lokalnog dizajna, poput bijele cipele adidas Yung-96 M EE3682. Dame, pak, željno biraju svoje šarene verzije, u svijetlim i / ili pastelnim nijansama, kao npr adidas Forest Grove W EE5847.

Varijacije kultnog modela Court također su godinama vrlo popularne. Danas možete pronaći mnoge zanimljive varijante ovog jednostavnog kroja s karakterističnim tri pruge sa strane. Dame vole nositi, na primjer bijele cipele adidas Grand Court W EE9689 s vrlo modernim holografskim umetcima. Gospoda često pretpostavljaju, na primjer adidas Vl Court 2.0 M DA9873 plave cipele, savršeno pristaje uz traperice. Ovo je bezvremenski model za mlade, pa bi svatko tko želi snimiti nekoliko godina svakako trebao odabrati takve cipele.

Kultni modeli cipela Nike

Nike je u Americi poznat kao Adidas u Europi. Danas je, naravno, uobičajen u cijelom svijetu, a njegovi se proizvodi mogu vidjeti na najboljim sportašima različitih disciplina. U djetinjstvu su mnogi od nas sanjali o tome da se pokažemo u dvorištu u novom "Najaczachu". Sada možete birati između mnogo različitih modela, no neki od njih odmah se prepoznaju kao tzv. klasici.

Kultni modeli cipela Nike s godinama su samo malo promijenili oblik. Jedan od najprepoznatljivijih je tip Cortez. Karakteristična kombinacija bijele, crvene, plave i velikog logotipa brenda osvojili su cijeli svijet u jednom trenutku i još uvijek ne izlaze iz mode. Najtipičniji model je npr Nike Classic Cortez koža M 749571-154 bijela, ali danas možete sresti njegove različite sorte. Dame mogu izabrati nešto drugačiju kombinaciju boja, npr. Nike Classic Cortez koža W 807471-112 bijela.

Iznimno je karakterističan i model zračnih snaga s višim gornjim dijelom, koji su godinama oponašali drugi brandovi. Najtipičnija varijanta za muškarce su, između ostalih cipele Nike Air Force 1 High '07 AN20 M CK4369-001 crna, ali često postoje i inačice u bijeloj ili modernoj nijansi senfa. Dame mogu kupiti i takvu obuću, npr. crne cipele Nike Air Force 1 Mid Gs W 314195-004. To je iznimno udoban, univerzalan model, savršen za hladnije dane. Jamči optimalnu unutarnju temperaturu, učinkovito štiti od vode i savršeno apsorbira pritisak podloge.

Kultni modeli cipela New Balance

Najstarija od poznatih marki sportske obuće je američka tvrtka New Balance. Od 1906. godine stvara cipele koje oduševljavaju svojom udobnošću i zanimljivim dizajnom. Zanimljive kombinacije boja posebno su karakteristične za ovu tvrtku. Tijekom godina sam je brand promovirao trendove toliko popularne da ih možete gledati na nogama tisuća prolaznika.

Kultni modeli cipela New Balance obično se temelje na jedinstvenim kombinacijama boja. Stil klasičnih tenisica lagano se mijenja - samo se malo poboljšava. Posljednjih godina među ženama su najpopularniji modeli u pastelnim nijansama, tj. cipele New Balance W WL520TLC roza i cipele New Balance W GC574D5 zelena. Unatoč činjenici da su sportska obuća, imaju veliki šarm. Nonšalantnost koja im pristaje uz ženstvene ili čak elegantne odjeće postala je općeprihvaćena tendencija.

Gospoda posebno žele izabrati klasike. 997 je gotovo nepromijenjen već 30 godina! Povratak trendova iz 90 -ih potiče ljude da nose takve predmete kao što je npr. cipele New Balance M CM997HEQ. Kombinacija bijele, crvene i plave besmrtni je klasik. Ako pak volite malo prigušenije nijanse, savršene su za npr. cipele New Balance M CM997HBK crne. Vrlo su svestrani pa ih možete nositi i uz svakodnevno nošenje i uz košulju sa sakoom.

Adidas, Nike i New Balance obuća je uobičajena u cijelom svijetu. S razlogom je stekao takvu popularnost! Nezamjenjiva udobnost i estetski dizajn savršena su kombinacija. Ikonične modele cipela najpopularnijih sportskih marki po super cijenama možete pronaći na KeeShoes! Provjerite ponudu kako biste za sebe odabrali savršenu svakodnevnu obuću!