Kopačke Adidas X 19.2 Fg M EF8364 siva zelena

Proizvod nije dostupan ;(

Adidas X 19.2 FG tenisice su napredni model dizajniran za igrače koji cijene kombinaciju lakoće, udobnosti i izuzetnog prianjanja tijekom utakmica na prirodnom travnjaku. Tenisice serije X 19.2 FG svjestan su izbor za igrače s ofenzivnim stilom igre koji očekuju precizan dodir i brzinu na terenu.

Dominantna siva boja s izražajnim zelenim akcentima daje cipelama moderan i dinamičan izgled. Ove adidas kopačke imaju konstrukciju bez čarapa za tradicionalno pristajanje i potporu oko gležnja. Ovaj model također se može pohvaliti laganim i izdržljivim gornjim dijelom od sintetike koji vam omogućuje da zadržite kontrolu nad loptom čak i pri velikim brzinama.

Bitve su izrađene od potplata od tvrde plastike, koji su dizajnirani za maksimalnu trakciju na prirodnoj, tvrdoj travi. Upotreba plastičnih čepova također doprinosi raspodjeli tjelesne težine igrača, smanjujući rizik od ozljeda.

Unutrašnjost cipela podstavljena je tkaninom ugodnom na dodir koja povećava udobnost korištenja. Materijal uloška prilagođava se obliku stopala, pružajući optimalnu potporu i amortizaciju tijekom igre. Zatvaranje na vezanje, tradicionalno za nogometne tenisice, omogućuje precizno prilagođavanje tenisica individualnim potrebama svakog igrača.

Adidas X 19.2 FG M EF8364 muške tenisice nisu samo sportska oprema, već i element koji pomaže naglasiti stil i karakter na terenu. Zahvaljujući jedinstvenoj konfiguraciji klinova i pažljivoj izradi, ove cipele savršena su kombinacija funkcionalnosti, izdržljivosti i atraktivnog dizajna.

Ukratko, Adidas X 19.2 FG M EF8364 tenisice idealan su izbor za nogometaše koji traže niske čavle koji će osigurati udobnost, stabilnost i optimalnu kontrolu lopte tijekom utakmica i treninga na prirodnim, tvrdim terenima.

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|