Crne muške sportske cipele Riko 683 crvena crno

Proizvod nije dostupan ;(

Riko sportske cipele u potpunosti su izrađene od prirodne kože, što im jamči nevjerojatnu izdržljivost i dugotrajnu čvrstoću. Ove cipele imaju atraktivan gornji dio, što se posebno sviđa muškarcima koji brinu o svom imidžu. Sportske cipele ove vrste nisu dostupne po najvišoj cijeni, pa je vrijedno obratiti pažnju na njih. Odlikuju ih istovremeno elegancija, estetika i sportska funkcionalnost. Savršene su za vođenje aktivnog načina života, koji postaje sve popularniji među muškarcima.


Riko muške cipele su prvenstveno vrlo visoke udobnosti i pune udobnosti korištenja. Kombinacija je modernog sa stilom i sportskom formom. Ove cipele su vrlo lagane, pa ne bi trebale stvarati probleme na terenu. Njihova bitna prednost je što štite vjetar, kišu, blato i snijeg. Uz to imaju i neklizajući potplat koji je fleksibilan i pruža korisnicima potpunu sigurnost. Vrijedi potrošiti novac na njih.

  • Materijal uloška: Prirodna koža
  • Vanjski materijal: Prirodna koža
  • Dominantni uzorak: bez uzorka
  • Boja: Crvena crno

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
Žao mi je što tako kasno objavljujem komentar, ali bolje kasno nego nikad. Naravno, komentar je pozitivan !!! Cipele super udobne, lagane i učinkovite, privlače pozornost. Transakcija je bila uspješna, brza dostava. Preporučujem ovu ALLEGROWICZU !!!