Inblu - malo sunčane Italije na poljskim ulicama

Inblu je talijanska tvrtka koja je započela svoju povijest obućom 1970-ih iz proizvodnje potpetica i potplata. Zahvaljujući iskustvu u proizvodnji ovih elemenata, Inblu cipele ističu se na tržištu s izuzetno dobro profiliranim potplatima. Marka pokušava udovoljiti zahtjevima svojih kupaca nudeći moderan dizajn i modernu modu svojih cipela. Inblu je idealan brend za ljude koji cijene udobnost i stil po pristupačnoj cijeni.

Inblu sandale - talijanskog dizajna po pristupačnoj cijeni

Tvrtka Inblu najpoznatija je po proizvodnji svojih visokokvalitetnih ljetnih cipela: natikača, sakoa i sandala. Jednostavnost i praktičnost u svakodnevnoj uporabi - ovi su prioriteti vodili talijanske dizajnere u stvaranju Inblu cipela.

Ženske cipele Inblu - lakoća i udobnost

Ponuda tvrtke uključuje Inblu dukseve izrađene od visokokvalitetne plastike koji vam omogućuju proizvodnju lagane i udobne obuće. Jednostavnost dizajna omogućava jednostavno prilagođavanje cipela mnogim stilovima. Inblu sandale savršene su za ljetne šetnje ili ležerne obiteljske događaje u prirodi. Japanke su savršen izbor za plažu ili bazen, gdje se udobnost i praktičnost računaju. Ženske cipele Inblu savršene su za žene koje nose udobne i povoljne cipele.

Muške cipele Inblu - udobnost i savršen profil

Talijanska tvrtka također pamti potrebe muškaraca koji će pronaći savršene ljetne opcije u ponudi. Inblu papuče su udobna obuća, dobro oblikovane i prilagođene muškom stopalu. Inblu papuče , koje će vam omogućiti da uživate u udobnosti i u udobnosti svoja četiri kuta, također se mogu kombinirati s ponudom. Savršeno za muškarce koji žele biti udobni u svakoj situaciji.

Inblu cipele - zahtjevna obuća

Mnogi ljudi stavljaju izgled cipela iznad svoje udobnosti. U međuvremenu, posljedica nošenja neugodnih i nezdravih za stopala cipela mogu biti čak i haluksi. Kreatori Inblu cipela ne zaboravljaju na zdravlje svojih kupaca. Obuća talijanske tvrtke preporučuje se osobama koje mogu biti izložene poprečnim ili uzdužnim ravnim stopalima. Zahvaljujući posebno profiliranom ulošku, cipele se prilagođavaju prirodnom fiziološkom obliku stopala.

Nekoliko zanimljivih činjenica o tvrtki i Inblu cipelama

Marka Inblu pionir je u primjeni moderne proizvodne metode CHIPS - inače poznate kao injekcijsko lijevanje. Ova metoda omogućuje spajanje gornjih dijelova, obloga i potplata bez korištenja ljepila ili drugih ljepljivih proizvoda. Za proizvodnju svojih cipela Inblu koristi poliuretan koji omogućuje visoku fleksibilnost obuće. Inovativna proizvodna ideja i nova tehnologija montaže omogućili su talijanskoj tvrtki da se probije na globalno tržište.

Inblu je tvrtka koja se aktivno brine za okoliš i uštedu energije. Korištenje inovativnih tehnologija zasnovanih na obnovljivim izvorima energije i posvećenosti prirodnom okruženju karakterizira odgovorno djelovanje tvrtke Inblu.

Ako se kladite na zdravu i udobnu obuću, svakako pogledajte ponudu brenda Inblu!