Inblu - malo sunčane Italije na poljskim ulicama

Inblu je talijanska tvrtka koja je svoju povijest započela obućom sedamdesetih godina prošlog stoljeća proizvodnjom potpetica i potplata. Zahvaljujući iskustvu u proizvodnji ovih elemenata, Inblu cipele ističu se na tržištu s iznimno dobro profiliranim potplatima. Marka pokušava ispuniti očekivanja svojih kupaca, nudeći moderan dizajn i moderne stilove svojih cipela. Inblu je savršen brand za ljude koji cijene udobnost i stil po pristupačnoj cijeni.

Inblu sandale - talijanski dizajn po pristupačnoj cijeni

Tvrtka Inblu najpoznatija je po proizvodnji svojih visokokvalitetnih ljetnih cipela: japanki, japanki i sandala. Jednostavnost i praktičnost u svakodnevnoj uporabi - ti su prioriteti vodili talijanske dizajnere pri izradi Inblu cipela.

Inblu ženske cipele - lakoća i udobnost

Možemo pronaći u ponudi tvrtke Japanke Inblu izrađena od visokokvalitetne plastike koja omogućuje proizvodnju lagane i udobne obuće. Jednostavnost dizajna omogućuje vam jednostavno prilagođavanje cipela mnogim stilovima. Sandale Inblu Savršeni su za ljetne šetnje ili povremene obiteljske događaje u krilu prirode. S druge strane, japanke su savršen izbor za plažu ili bazen gdje se računaju udobnost i udobnost. Obuća ženski Inblu je savršen za žene koje biraju udobne i pristupačne cipele.

Inblu muške cipele - udobnost i savršen profil

Talijanska tvrtka također se sjeća potreba muškaraca koji će pronaći mogućnosti za ljeto koje su savršene za njih. Japanke Inblu je udobna obuća, dobro oblikovana i prilagođena muškij nogama. Također možete odustati od ponude Inblu papučeto će vam omogućiti da uživate u udobnosti i u privatnosti svoja četiri ugla. Savršeni su za muškarce koji se u svakoj situaciji usredotočuju na udobnost.

Inblu cipele - obuća za zahtjevne kupce

Mnogi ljudi više vole izgled cipela nego udobnost. U međuvremenu, posljedica nošenja neudobnih i nezdravih cipela za stopala može biti, na primjer, haluks. Tvorci Inblu cipela ne zaboravljaju na zdravlje svojih kupaca. Obuća talijanske tvrtke preporučuje se osobama koje mogu biti izložene poprečnim ili uzdužnim ravnim stopalima. Zahvaljujući posebno profiliranom ulošku, cipele se prilagođavaju prirodnom, fiziološkom obliku stopala.

Nekoliko zanimljivih činjenica o tvrtki i Inblu cipelama

Marka Inblu pionir je u korištenju suvremene metode proizvodnje CHIPS - poznate i kao brizganje. Ova metoda omogućuje spajanje gornjeg dijela, obloge i potplata bez upotrebe ljepila ili drugih ljepljivih proizvoda. Inblu koristi poliuretan za proizvodnju svojih cipela, što osigurava visoku fleksibilnost cipela. Inovativna proizvodna ideja i nova tehnologija montaže omogućili su talijanskoj tvrtki proboj na svjetsko tržište.

Inblu je tvrtka koja aktivno brine o prirodnom okolišu i štedi energiju. Korištenje inovativnih tehnologija temeljenih na obnovljivim izvorima energije i predanost prirodnom okolišu karakteriziraju odgovorno djelovanje Inblua.

Kladite li se na zdravu i udobnu obuću, svakako provjerite ponudu robne marke Inblu!