Moderne cipele posvećene muškarcima više nisu ograničene na adidas. I sva sreća! Danas moderan muškarac može šarmirati na svakom koraku - pogotovo ako je elegantan nosač cipela, također u sportskom izdanju.


Čizme sa strašću izrađene

Čipkaste, klasične Nikopol cipele dostupne u raznim bojama proizvod su koji se najčešće kupuju i biraju iz široke ponude naše trgovine. Odlikuje ih izvrsna izrada visokokvalitetne kože, najcjenjenijeg materijala koji se koristi za proizvodnju markirane obuće.


Suvremeni čovjek zna što se događa u modi

Sve veće zanimanje za modu među muškarcima, praćenje trendova i potreba za izražavanjem vlastite ličnosti i obućom dovodi do stalnog širenja asortimana posvećenih muškarcima. Nikopol cipele savršeno se uklapaju u ovaj trend, stoga njihova popularnost raste.


Ponuda naše trgovine uključuje proizvode dizajnirane za muškarce koji vole sport i klasičnu eleganciju. Sve se cipele odlikuju posebnom pažnjom, a na pojedinim modelima možete vidjeti i umetak u boji koji je u kontrastu s dominantnim bojama.


Sportsko šik muški korak

Cipele u sportskoj verziji posvećene su vrlo aktivnim, aktivnim ljudima, ljubiteljima sporta u svakom izdanju. Kolekcija obuće zasigurno će se svidjeti gospodi koja cijeni slobodu i ležernu odjeću. Obuća je idealna za gotovo svaku priliku, što jamči slobodu pokreta i potpunu udobnost čak i za više sati korištenja.


Elegancija u najljepšoj dimenziji

Muškarcima koji cijene klasične, uredske i modne stilizacije, posvećeni su modeli cipela iz ultra-elegantne kolekcije. Dostupne su uglavnom u boji bezvremenske crne boje, a njihov visoki stupanj elegancije određuje plemeniti sjaj i malo viša peta. Nikopol cipele stvorene su za muškarce koji zauzimaju visoke položaje, samopouzdani muškarci uvjereni u snagu vlastite muškosti.