Befado cipele - potpuno nova verzija papuča

Tko je rekao da papuče ne mogu biti lijepe i zanimljive? Tvrtka Befado, koja na poljskom tržištu posluje više od osamdeset godina, svojim projektima dokazuje da obuća koju nosimo kod kuće može imati zanimljiv, elegantan oblik, bez gubitka udobnosti.
Befado cipele odlikuje ga ne samo vrlo visoka kvaliteta izrade i korištenih materijala, već i najnoviji trendovi dizajna. Zahvaljujući godinama stečenom iskustvu, kao i vještoj uporabi suvremenih tehnologija, poljska tvrtka poznata je ne samo u zemlji, već i u Europi.

Befado cipele izrađene su u skladu s preporukama stručnjaka Instituta za industriju obuće u Łódźu, podružnice u Krakovu. Institut godinama daje tvrtki certifikat "Zdrava stopala" koji jamči da proizvedena obuća osigurava pravilan razvoj djetetovih stopala od prvih godina.

Befado dječje papuče - na što treba paziti pri kupnji dječjih cipela

Svaki roditelj zna koliko je važno da mala stopala imaju odgovarajuće uvjete za razvoj. Svako zanemarivanje u tom pogledu može se osvetiti u kasnijoj dobi, uzrokujući ravna stopala i loše držanje. Prilikom kupnje Befado papuče možete biti sigurni da svom djetetu pružate ne samo toplinu i udobnost, već i najbolje moguće uvjete za razvoj. Vrijedi to znati papuče za djecu Befado Dizajnirane su s pažnjom za udobnost malih stopala i imaju sve željene značajke dječje obuće: visokokvalitetan, prozračan materijal, postojanost - otporne su na kidanje i druga mehanička oštećenja, također su lagane, fleksibilne i fleksibilne. Osim toga, imaju anatomski ugrađen umetak na djetetovo stopalo.

Befado dječje papuče - pravo bogatstvo uzoraka i boja

Dječje papuče Befado nije samo izvrstan izbor zbog njihove dobre kvalitete, što je obično važan argument za roditelje. Iz iskustva znamo da su najmlađi kupci ujedno i najzahtjevnija skupina u smislu dizajna. Jer Befado papuče dostupni su u vrlo širokom rasponu dizajna.
Djevojčice i dječaci mogu birati između brojnih modela sandala, tenisica, japanki, tenisica i čičak papuča u raznim bojama. Za male elegantne dame postoje i balerinke. Bez sumnje, svako će dijete rado izabrati nešto za sebe iz ponude Befado papuče.

Befado cipele - za djecu i roditelje

Ponuda Befado ne uključuje samo obuću za djecu. Proizvođač je pripremio i nešto za tinejdžere i odrasle, kao i specijalističku profilaktičku i ortopedsku obuću za osobe s problemima sa stopalima. Kao i u slučaju dječjih papuča, postoji veliki izbor modela: u obliku klasičnih japanki, natikača pa čak i niskih cipela.
Svakako zaslužuju posebnu pozornost Befado papuče dizajniran za ljude koji se bore s dijabetičkim stopalom. Njihove prepoznatljive značajke su: materijal koji čvrsto prianja uz stopalo, posebna podstava s aktivnim ionima srebra, koji imaju antibakterijski učinak, sprječavaju nakupljanje vlage i sprječavaju stvaranje neugodnih mirisa. Osim toga, ova vrsta Befado papuče opremljen posebnim potplatom protiv klizanja.