Cipele Befado - potpuno novo izdanje papuča

Tko je rekao da papuče ne mogu biti lijepe i zanimljive? Tvrtka Befado koja djeluje na poljskom tržištu više od osamdeset godina svojim projektima dokazuje da obuća koju nosimo kod kuće može imati zanimljiv, elegantan oblik bez gubitka udobnosti.
Cipele Befado odlikuje ga ne samo vrlo visoka kvaliteta izrade i korištenih materijala, već i najnoviji dizajnerski trendovi. Zahvaljujući iskustvu stečenim tijekom godina, kao i vještoj uporabi suvremenih tehnologija, poljska je tvrtka poznata ne samo u zemlji, već i u Europi.

Cipele Befado izrađuju se u skladu s preporukama stručnjaka iz Instituta za obuću u Lodzu, podružnice u Krakovu. Institut već duži niz godina dodjeljuje tvrtku certifikatom „Zdravo stopalo“, koji jamči da proizvedena obuća osigurava pravilan razvoj djetetovih stopala od prvih godina.

Befado dječje papuče - na što obratiti pažnju prilikom kupovine dječje obuće

Svaki roditelj zna koliko je važno da male stope imaju prave uvjete za razvoj. Svaka nepažnja u ovom području može se osvetiti u kasnijoj dobi, uzrokujući ravna stopala i posturalne nedostatke. kupovina Papuče Befado Možete biti sigurni da djetetu dajete ne samo toplinu i udobnost, već i najbolje moguće uvjete u razvoju. Vrijedi to znati papuče za djecu Befado dizajnirane su s pažnjom za udobnost malih stopala i imaju sve poželjne karakteristike dječje obuće: kvalitetan, prozračan materijal, trajnost - otporne su na suze i druga mehanička oštećenja, također su lagane, fleksibilne i fleksibilne. Osim toga, imaju anatomski postavljen umetak na djetetovo stopalo.

Papuče za djecu Befado - pravo bogatstvo dizajna i boja

Dječje papuče Befado to nije samo sjajan izbor zbog njihove dobre kvalitete, što je obično važan argument za roditelje. Iz iskustva znamo da su i najmlađi kupci u pogledu dizajna najzahtjevnija grupa. jer Papuče Befado dostupne su u vrlo širokoj ponudi.
Djevojke i dječaci mogu birati između brojnih modela sandala, tenisica, flip-flopa, tenisica i papuča s čičak veštačkim zatvaračima u raznim bojama. Postoje i papuče u obliku balerinki za mališane. Bez sumnje će svako dijete radosno odabrati nešto za sebe iz ponude Papuče Befado,

Cipele Befado - za djecu i roditelje

Ponuda Befado ne uključuje samo obuću za djecu. Proizvođač je također pripremio nešto za mlade i odrasle, kao i specijaliziranu profilaktičku i ortopedsku obuću za ljude s problemima stopala. Kao i u slučaju dječjih papuča, postoji široka paleta modela: u obliku klasičnih japanki, natikača papuča, pa čak i niskih cipela.
Posebno zaslužuju zaslužiti Papuče Befado dizajniran za ljude koji se bore sa dijabetičkim stopalom. Njihove odlike su: materijal koji se tijesno pridržava stopala, posebna obloga s aktivnim ionima srebra koja imaju antibakterijska svojstva, sprječavaju nakupljanje vlage i sprječavaju stvaranje neugodnih mirisa. Osim toga, ova vrsta Papuče Befado opremljen posebnim potplatom koji ne klizi.