Cipele Befado - potpuno novo izdanje papuča

Tko je rekao da papuče ne mogu biti lijepe i zanimljive? Tvrtka Befado koja djeluje na poljskom tržištu više od osamdeset godina svojim projektima dokazuje da obuća koju nosimo kod kuće može imati zanimljiv, elegantan oblik bez gubitka udobnosti.
Cipele Befado odlikuju ne samo vrlo visoka kvaliteta izrade i korištenih materijala, već i najnoviji dizajnerski trendovi. Zahvaljujući iskustvu stečenim tijekom godina, kao i vještoj uporabi suvremenih tehnologija, poljska je tvrtka poznata ne samo u zemlji, već i u Europi.

Cipele Befado izrađene su u skladu s preporukama stručnjaka iz Instituta za obuću u Lodzu, podružnice u Krakovu. Institut već duži niz godina dodjeljuje tvrtku certifikatom „Zdravo stopalo“, koji jamči da proizvedena obuća osigurava pravilan razvoj djetetovih stopala od prvih godina.

Befado dječje papuče - na što obratiti pažnju prilikom kupovine dječje obuće

Svaki roditelj zna koliko je važno da male stope imaju prave uvjete za razvoj. Svaka nepažnja u ovom području može se osvetiti u kasnijoj dobi, uzrokujući ravna stopala i posturalne nedostatke. Kupnjom Befado papuča možete biti sigurni da djetetu dajete ne samo toplinu i udobnost, već i najbolje moguće uvjete u razvoju. Vrijedno je znati da su dječje papuče Befado dizajnirane s pažnjom na udobnosti malih stopala i imaju sve poželjne karakteristike dječje obuće: kvalitetan, prozračan materijal, trajnost - otporan na suze i druga mehanička oštećenja, ujedno je lagan, fleksibilan i fleksibilan. Osim toga, imaju anatomski postavljen umetak na djetetovo stopalo.

Papuče za djecu Befado - pravo bogatstvo dizajna i boja

Dječje papuče Befado nije samo sjajan izbor zbog svoje dobre kvalitete, što je obično važan argument za roditelje. Iz iskustva znamo da su i najmlađi kupci u pogledu dizajna najzahtjevnija grupa. Zbog toga su Befado papuče dostupne u vrlo širokoj ponudi.
Djevojke i dječaci mogu birati između brojnih modela sandala, tenisica, flip-flopa, tenisica i papuča s čičak veštačkim zatvaračima u raznim bojama. Postoje i papuče u obliku balerinki za mališane. Bez sumnje, svako će dijete rado odabrati nešto za sebe iz ponude papuča Befado .

Cipele Befado - za djecu i roditelje

Ponuda Befadoa uključuje ne samo obuću za djecu. Proizvođač je pripremio i nešto za mlade i odrasle, kao i specijalnu profilaktičku i ortopedsku obuću za osobe koje imaju problema sa stopalima. Kao i u slučaju papuča za djecu, dostupan je veliki izbor modela: u obliku klasičnih papuča, papuča, pa čak i cipela.
Posebno se ističu Befado papuče namijenjene osobama koje se bore sa dijabetičkim stopalom. Njihove odlike su: materijal koji se tijesno pridržava stopala, posebna obloga s aktivnim ionima srebra koja imaju antibakterijska svojstva, sprječavaju nakupljanje vlage i sprječavaju stvaranje neugodnih mirisa. Uz to, ovaj tip Befado papuča bio je opremljen posebnim potplatom koji se ne klizi.