"EVE" je popularna računalna igra koja je poznata po svom iznimno opsežnom i kompliciranom svijetu. Igrači preuzimaju ulogu pilota svemirskih brodova koji putuju galaksijom, stječu statuse, bave se trgovinom, pljačkaju neprijatelje i istražuju nepoznate kutke svemira.

Igru je 2003. izdao CCP Games i od tada je stekla puno obožavatelja diljem svijeta. "EVE" ne samo da nudi bogatu količinu misija i zadataka, već također omogućuje igračima stvaranje vlastitih tvornica, korporacija i saveza, kreiranje vlastitih strategija i taktika, pa čak i vođenje opsežnih ratova između frakcija.

Svijet igara toliko je opsežan i kompliciran da vam je potrebno mnogo vremena i strpljenja da biste razumjeli njegova pravila i mehanizme. Međutim, za ljubitelje ove vrste igre, "EVE" je pravo remek djelo koje nudi jedinstven i uglađen gameplay.

Igra je dostupna na PC platformi, a njena osnovna verzija je besplatna. Međutim, možete kupiti dodatne dodatke i funkcije koje igru ​​čine lakšom ili privlačnijom.

U konačnici, "EVE" je igra koja zahtijeva predanost i predanost, ali u isto vrijeme nudi nezaboravna iskustva i mnoge sate sjajne zabave.