Crne muške cipele, vezane Riko 561 siva crno

Proizvod nije dostupan ;(

Predmet ponude su ženske cipele renomirane poljske tvrtke RIKO (dezen 561). Ove iznimno udobne cipele sjajnog izgleda izrađene su od prirodne kože. To je visokokvalitetan materijal u kojem uvijek možete računati na trajnost i pouzdanost. Kožne cipele savršeno pristaju na stopala, čak iu ekstremnim slučajevima, kada vam se čine malo premale ili stisnute. To je zbog činjenice da se koža dobro rasteže i stoga se obuća uvijek može "nositi".


Predstavljene cipele imaju zanimljiv gornji dio u sportskom izdanju. Izrađene su u crnoj boji, tako da dobro izgledaju uz bilo koju vrstu odjeće. Njihov univerzalizam osnovna je prednost koju su mnoge žene već cijenile. Cipele odlične za traperice, kratke hlače, hlače, ali i za suknje i haljine dizajnirane u sportskom stilu.


U njima će se posebno dobro osjećati dame koje vode aktivan način života, koje su usmjerene na udobnost i kvalitetnu izradu. Cipele sprječavaju pregrijavanje stopala, dobro se nose i u toplim danima. Također su savršeni za jesensko, kišno doba.

  • Boja: Siva crno
  • Materijal uloška: Prirodna koža
  • Vanjski materijal: Prirodna koža
  • Dominantni uzorak: bez uzorka

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
Transakcija je bila uspješna. Preporučam.