Befado dječje cipele 114X461 plava

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječje cipele 114X461 u plavoj boji savršen su izbor za svakog predškolca. Udobne i funkcionalne, namijenjene najmlađim korisnicima koji aktivno provode vrijeme u vrtiću, na igralištu i u igri kod kuće.

Gornjište je izrađeno od visokokvalitetnih, prozračnih pamučnih tkanina, koje ne samo da djetetovim stopalima osiguravaju odgovarajuću cirkulaciju zraka, već ih je i lako održavati čistima. Osiguravanje higijene u dječjoj obući ključni je aspekt na koji roditelji obraćaju pozornost, a Befado ispunjava ta očekivanja.

Važna prednost cipela je njihov dizajn koji ne samo da izgleda moderno zahvaljujući prekrasnoj plavoj boji, već i vizualno smanjuje stopalo, što će se sigurno svidjeti djeci i njihovim roditeljima. Ove cipele su također savršene za djecu s užim i manjim stopalima, osiguravajući pravilno pristajanje i potporu.

Sigurnost bebe je na prvom mjestu, zato Befado cipele imaju atest ortopeda, što daje roditeljima mir da obuća podržava pravilan razvoj djetetovog stopala. Čvrsta peta je još jedan element dizajniran za zaštitu i stabilizaciju stopala. Velcro kopčanje djeci olakšava samostalno obuvanje i izuvanje, što razvija njihove manuelne sposobnosti i samostalnost.

Proizvod teži samo 0,4 kg u pojedinačnom pakiranju što dokazuje njegovu lakoću, a to je značajka važna za ugodno korištenje najmlađih. Befado dječja obuća 114X461 ne brine samo o zdravlju i udobnosti djece, već io njihovoj samostalnosti i sigurnosti u igri.

Kategorija "Za djecu » Dječje papuče" naglašava da su ove cipele idealno prilagođene potrebama djece predškolske dobi, a istovremeno su atraktivan dodatak koji nadopunjuje svakodnevnu garderobu. Odabirom Befado obuće roditelji mogu biti sigurni da će njihova djeca dobiti najkvalitetniji proizvod, kreiran s brigom za njihova stopala u razvoju.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: plava
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|