Befado dječje cipele 114X441 plava siva

Proizvod nije dostupan ;(

Cipele za našu djecu važan su element svakodnevne garderobe, a odabir pravog modela ključan je za udobnost djece i zdrav razvoj njihovih stopala. Dječje cipele Befado 114X441 u atraktivnim nijansama plave i sive izvrsna su opcija za one koji traže udobnu i funkcionalnu obuću za vrtić.

Udobnost i funkcionalnost za aktivnu djecu:

Cipele Befado dizajnirane su za intenzivnu upotrebu u vrtićima, gdje djeca prelaze iz igre u zatvorenom na aktivnosti na otvorenom. Gornjište je izrađeno od prozračne pamučne tkanine, koja ne samo da osigurava cirkulaciju zraka, već jamči i higijenu za mala stopala. Zahvaljujući odgovarajućoj propusnosti zraka mališani se mogu osjećati ugodno tijekom cijelog dana.

Dizajn i uklapanje:

Befado obuću odlikuje ne samo funkcionalnost, već i estetika. Pravilno dizajnirane cipele vizualno smanjuju obujam stopala, elegantne su, au isto vrijeme univerzalne u svojim bojama - savršene za razne stilove. Osim toga, dizajnirane su za različite oblike stopala, što ih čini savršenim i za djecu s užim ili manjim stopalima.

Neovisnost i sigurnost:

Befado u fokus stavlja i osamostaljivanje najmlađih. Cipele su opremljene praktičnim čičak trakom, koji ne samo da savršeno drži stopalo, već i omogućuje djeci jednostavno samostalno obuvanje i izuvanje, potpomažući njihov motorički razvoj. Sigurnost je još jedan važan aspekt - kruta peta savršeno stabilizira stopalo, što je posebno važno u procesu učenja hodanja i tijekom igre. Obuća je certificirana i preporučena od strane ortopeda, što dodatno potvrđuje njihovu visoku kvalitetu i prilagođenost stopalima u razvoju.

Tehnički podaci:

Proizvođač cipela je renomirana tvrtka Befado, a ovaj proizvod je namijenjen prvenstveno djevojčicama. Materijal od kojeg su izrađene je prozračna tkanina, što ih čini idealnim izborom za toplije i umjerene temperature. Ovaj model dostupan je u atraktivnim bojama koje kombiniraju nijanse plave i sive. Cipele dolaze u jednom pakiranju, a težina proizvoda i pakiranja je samo 0,4 kg, što ih čini lakšim za skladištenje i transport.

Ukratko, dječja obuća Befado 114X441 izvrstan je izbor za roditelje koji cijene sigurnost, udobnost i estetiku u jednom. Ove cipele će zasigurno ispuniti očekivanja i djece i njihovih skrbnika, osiguravajući udobnost i zdravlje malim nožicama svaki dan.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: plava Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|