Befado dječje cipele 114X459 plava

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječje cipele 114X459 plave - Savršene cipele za aktivnog predškolca

Odabir prave obuće za mališana koji svaki dan doživljava novu avanturu u vrtiću ključan je za njegovu udobnost i zdrav razvoj. Befado, brend poznat po njezi malih stopala, kreirao je model dječje obuće 114X459 koji savršeno spaja funkcionalnost, udobnost i sigurnost.

Udobnost je na prvom mjestu

Befado cipele osmišljene su kako bi osigurale maksimalnu udobnost i tijekom najvećeg vrtićkog ludila. Prozračni gornji dijelovi od pamučne tkanine jamče higijenu i svježinu, bez obzira na intenzitet igre. Mekani materijal sprječava habanje i omogućuje slobodno cirkuliranje zraka, što je posebno važno u toplijim danima.

Savršeno pristajanje

Befado 114X459 su cipele koje lako pristaju svakom stopalu - i užem i manjem, te na taj način pružaju stabilnu potporu i povećavaju osjećaj samopouzdanja pri kretanju. Dodatno, pažljivo konturirani dizajn čini cipelu optički smanjenom veličinu stopala, bez ograničavanja njegovih prirodnih pokreta.

Samostalnost malog djeteta

Velcro, koji se koristi u modelu 114X459, olakšava djeci samostalno obuvanje i izuvanje, razvijajući njihove manuelne sposobnosti i potičući samostalnost. Ovo je važna značajka za roditelje koji žele podržati svoje dijete u samostalnom učenju.

Sigurnost na prvom mjestu

Obuća za vrtić mora biti ne samo udobna, već prije svega sigurna. Stoga je model 114X459 opremljen krutom petom koja stabilizira stopalo i sprječava uvijanje. Certifikati i preporuke ortopeda potvrđuju da su Befado cipele prilagođene potrebama dječjih stopala u razvoju.

Parametri proizvoda

Proizvođač Befado jamči visoku kvalitetu svojih cipela, što se ogleda u dostupnim informacijama:

- Kategorija: Djeca » Za djecu » Dječje papuče

- Boja: Plava – energična i lako se uklapa u različite stilove.

- Materijal: Tkanina – elastičan i prozračan pamuk.

- Spol: Djevojčice - dizajnirane za male elegantne djevojčice.

- Vrsta kopčanja: Velcro - za lakše korištenje najmlađima.

- Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0,4 - lakoća koja ne opterećuje djetetove noge.

Plave cipele za vrtić Befado 114X459 izvrstan su izbor za roditelje koji svom djetetu žele pružiti najvišu razinu udobnosti i sigurnosti tijekom vrtićkih avantura.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: plava
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|