Crne ženske mokasine A8637 crne Ii kvalitete crno

Proizvod nije dostupan ;(

Predstavljamo vam ženske mokasine A8637 Black II Grade - vaš savršeni svakodnevni pratilac, koji spaja eleganciju s diskretnim, ženstvenim šarmom. Iako je riječ o drugorazrednom proizvodu, zbog nekih nedostataka - mrlja od ljepila, koji su vidljivi na fotografijama - njegov stil i udobnost korištenja ostaju na visokoj razini.

Napravljene za mjesta gdje su važni i estetika i udobnost, ženske crne mokasine odlikuju se klasičnim dizajnom s modernim šavovima i šarmantnom mašnom na vrhu. Ovi elementi dodaju stilski karakter i čine ih izvrsnim izborom kako za uredski dress code tako i za ležerne prilike.

Udobnost nošenja je neupitna zahvaljujući mekanom unutarnjem umetku s jastučićem koji pruža potporu i mekoću pri svakom koraku. Ekološka koža koja se koristi za njihovu izradu dobra je alternativa za ljude koji cijene ekologiju i životinje, a istovremeno zadržavaju elegantnu estetiku.

Unatoč drugom razredu, proizvodi osiguravaju visoku kvalitetu i trajnost. Praktična ravna peta i vrh u obliku badema bezvremenska su rješenja koja osiguravaju udobnost i dobar izgled. Njihovo zatvaranje čini cipele lakim za obuvanje i izuvanje.

Ipak, treba obratiti pozornost na jedan mali detalj - na bijeloj boji mogu se vidjeti sitni tragovi plavog krojačkog flomastera koji su rezultat proizvodnje. Unatoč tome, mokasine su atraktivne i dugotrajne te su odličan dodatak mnogim odjevnim setovima.

Ne dopustite da vas sitne nesavršenosti spriječe u odabiru ovih šarmantnih i univerzalnih ženskih mokasinki koje, unatoč sporednom statusu, mogu jamčiti zadovoljstvo i udobnost na svakom koraku.

  • Potpetica: Ravan
  • Stil: svaki dan
  • Uzorak: glatko, nesmetano
  • Boja: crno
  • Nos: Badem
  • Kopča: skliznuti na

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|