Pregled najpopularnijih marki sportske obuće


U našoj online trgovini surađujemo s renomiranim proizvođačima obuće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo ne samo na dnevnoj bazi ili za veće prigode, već i tijekom treninga. Bez obzira na to trčite li, igrate nogomet ili košarku, svakako vam je stalo do maksimalne udobnosti. Osigurat će ga popularne marke sportske obuće, kojima smo posvetili ovaj članak.

Renomirani proizvođači za najbolje iskustvo

Bavljenje sportom pravi je izazov. Osim ogromne doze motivacije, potrebna je i odgovarajuća obuća zahvaljujući kojoj će redoviti treninzi biti sigurni i udobni.

Kako bismo vam pružili najbolje iskustvo vježbanja, u našoj online trgovini nudimo brendirana sportska obuća. Provjerite koji su brendovi najpopularniji i saznajte najzanimljivije detalje o njima.

Adidas

Jedna od najpopularnijih marki sportske obuće je njemačka tvrtka Adidas. Tri pruge postale su vrlo prepoznatljive diljem svijeta nakon što je nekoliko sportaša na Olimpijskim igrama u Amsterdamu 1928. nastupilo u ovoj obući sa spektakularnim rezultatima. 

Tvrtka koju su osnovala dvojica - kasnije posvađana (o tome kasnije u članku) - braća stekla je popularnost ne samo u svijetu sporta, već iu estradi. Za Adidas su svoje proizvode dizajnirali, između ostalih, Kanye West, Pharrell Williams, Rita Ora i Ewa Chodakowska.

Ako tražite Adidas sportske cipele, u KeeShoes trgovini svakako ima što izabrati. Osim modela za treniranje, tu ćete naći i Adidasice savršene za svakodnevno nošenje.

Puma

Kada govorimo o najpopularnijim proizvođačima sportske obuće, nemoguće je ne spomenuti brend Puma, koji je stvorio jedan od suosnivača marke Adidas. Svađa između braće dovela je do podjele zajedničkog poslovanja na dvije odvojene tvrtke, a želja obojice za stjecanjem konkurentske prednosti pridonijela je velikom međunarodnom uspjehu.

Crno-bijela puma postala je prepoznatljiva u cijelom svijetu, a obožavatelje brenda Puma ne možete pronaći samo u teretanama, već i na ulicama. Bilo da tražite Puma cipele za sport ili za svakodnevne obaveze pronaći ćete ih u KeeShoes trgovini.

Nike

Među renomiranim markama sportske obuće također vrijedi obratiti pažnju na Nike. Ova američka tvrtka osnovana je 1964. godine i od tada je vole (ne samo) sportaši.   

Tvrtka je posebnu prepoznatljivost stekla zahvaljujući suradnji s košarkaškom zvijezdom Michaelom Jordanom. Cipele Air Jordan stvorene su 1985. godine i još uvijek ih nose milijuni ljudi diljem svijeta. Ovo i više Nike modela naći ćete u našoj online trgovini.

Reebok

Još jedan američki div koji je osvojio srca ljubitelja sportske obuće je brend Reebok. Tvrtka, iako osnovana 1895. godine, veliku je popularnost stekla tek nakon 1982. godine, kada je u ponudu uvela obuću namijenjenu ženama koje se bave aerobikom. Trenutno u Reebok asortiman možete pronaći žensku, mušku i dječju obuću - kako za svakodnevnu upotrebu tako i za sportske aktivnosti.

4F

U našem pregledu poznatih proizvođača sportske obuće ne može nedostajati domaći predstavnik. 4F je poljski brend čija ponuda uključuje sportsku obuću. Ovaj poljski proizvođač uspješan je i izvan naše zemlje, primjerice u Češkoj ili Slovačkoj.

Robna marka 4F surađuje s brojnim sportskim udrugama, uključujući vezane uz skijanje, atletiku, rukomet ili klizanje. Možda će vas zanimati činjenica da je ova tvrtka 2008. godine započela suradnju s Poljskim olimpijskim odborom i od tada isporučuje startnu i reprezentativnu opremu za ljetne i zimske igre za osam europskih zemalja. 

Zahvaljujući tome, možete biti sigurni da su cipele ove marke najkvalitetniji proizvodi koje karakterizira velika pouzdanost i postojanost. Naša online trgovina čeka na vas širok izbor cipela iz 4F – kako za sport tako i za svakodnevne aktivnosti.

Hi-Tec

Vrijedno je zapamtiti da sport nije samo košarka, nogomet ili trčanje. Vodeći proizvođač trekking obuće je engleski Hi-Tec brandkoja je osnovana 1974.

Od tada nudi mnogo modela idealnih za vježbanje na otvorenomovih aktivnosti. Birajte između trekking cipela s izuzetno prianjajućim gazištem i udobnih sandala idealnih za ljetno planinarenje. Svaki put ćete biti sigurni da cipele zadovoljavaju najstrože sigurnosne standarde.

Veliki izbor sportske obuće renomiranih proizvođača

Zanima vas širok izbor sportske obuće renomiranih proizvođača? Pronaći ćete ga u KeeShoes online trgovini.

Osim Adidas, Puma, Nike, Reebok ili 4F obuće, možete pronaći i Umbro, Kappa, Salomon ili New Balance tenisice. Uživamo u vašoj kupnji!