Cipele iz znaka Caprice, koje dolaze izravno iz tvornice ovog njemačkog proizvođača, odličan su izbor za žene koje vole udobnost i eleganciju. Razni rezovi, sjajan izgled i kvaliteta obilježje su cipela potpisanih s ovom markom.


Različite potrebe, jedna marka


Naša ponuda uključuje modele različitih karakteristika, pripremljene za različite potrebe korisnika. Ljubiteljice elegancije u klasičnom izdanju, kao i žene koje odaberu manje formalne i svjetlije stilizacije, mogu uspješno pronaći par za sebe. Uspješnu kupovinu ovdje mogu obaviti i dame koje idu službenim prilikama, traže cipele u uredu, u skladu s usvojenim dress codeom ili planiraju otići na manje formalni sastanak s prijateljima.


U detaljima su šik i elegancija


Klasična elegancija osigurana je upotrebom crnih boja obogaćenih priborom zanimljivog izgleda, u obliku kopča, remena, ukrasne metalne izrade, ukrasnih kravata s karakterističnim naramenicama ili malim kožnim restauracijama.


Vrijedno je obratiti pozornost na materijal iz kojeg su izrađeni. Uglavnom je to prirodna koža - glatka ili antilop, upotpunjena visokokvalitetnim tekstilom.


Cipele za svakodnevnu, manje zahtjevnu uporabu karakterizira jednostavniji, promišljeni kroj, s manjim kopčama i suptilnim ukrasima izrađenim izravno na koži. Kao rezultat, paleta boja je šira i sastoji se od zanimljivih nijansi.


Još jedna karakteristika koja razlikuje pojedinačne cipele od Capricea je način na koji se stavljaju. Asortiman proizvoda dostupnih u našoj trgovini uključuje obuću na tradicionalni način, sa zatvaračem koji zamjenjuje vezice i u kliznom obliku, s fleksibilnim umetkom koji osigurava pravilno prianjanje cipela na podnožje.


Razmišljam o amaterima visine


Razmišljajući o amaterima s visokim potpeticama, ponuda uključuje visoke potpetice do visine preko 8 cm. Tu su i cipele s niskom petom, do minimalne veličine ne više od 1 cm.


Pozivamo vas da detaljnije pogledate pojedine proizvode iz naše ponude.