Udobnost i estetika mogu nam ići od ruke - McArthur ženske cipele

McArthur je sinonim i osebujan znak kvalitete na polju sportske i trekking obuće. Ženske cipele ove marke dizajnirane su za žene koje vode aktivni stil života, a traže i cipele u kojima je omjer cijene i kvalitete fer i racionalan. Marka također reagira na potrebe klijenata koji se najbolje osjećaju u urbanom okruženju.

McArthur - marka s tradicijama

Tvrtka se odlikuje 20-godišnjim stažem na poljskom tržištu, koji je nadaleko poznat ne samo među sportašima i aktivnim ljudima. U početku se marka bavila dizajnom širokog asortimana sportske obuće, uključujući trekking. S vremenom je McArthur proširio svoj asortiman i na druge sportske modele, poput tenisica, kao i na više službenih cipela, poput balerinki, visokih potpetica i ženskih sandala .

McArthur u velikom gradu

Asortiman trgovine također uključuje ženske sandale McArthur . Uzorci se čuvaju u ležernom, ležernom stilu, zahvaljujući kojem se uklapaju u mnoge ljetne, lagane odjeće. Postoje oba modela na čičak - tipično sportski, usklađene pamučne kratke hlače i prozračne hlače, kao i minimalistički flip-flops, koji će izgledati sjajno u više stilskih kombinacija, na primjer, s maxi haljinom.

Za planinarske šetače - ženske trekking cipele

Za žedna planinska putovanja, McArthur nudi izdržljive i čvrste cipele za planinarenje. Ženska obuća ove vrste odlikuje se suptilnim dizajnom, a svaki detalj izrade, počevši od izbora kože, ispod, šivanja i lijepljenja, izbora umetka pažljivo je dotjeran. Materijali koje su odabrali tehnolozi omogućuju stopalu da "diše". Potplati cipela imaju izvrsno prijanjanje na tlo, a istovremeno su izdržljivi i fleksibilni, što vam omogućuje sigurno kretanje po planinama.

Razmišljam o aktivnim ženama

McArthur ne zaboravlja na zauzete ljubitelje urbane elegancije. McArthur čizme izrađene od zrnate kože i kože od sukade odgovor su na potrebe najzahtjevnijih kupaca koji prate trenutne trendove. Ponuda uključuje oba klasična modela - bedra, čizme, kao i trenirke dužine do gležnja ili čizme na gležnju na modernoj visokoj peti.

McArthur ženske cipele posebno će cijeniti žene koje imaju sportsku prednost, kao i one koje su usredotočene na udobnost i funkcionalnost. McArthur-ove sezonske ponude sadrže prije svega modele s klasičnom linijom, u kojima su prisutni akcenti aktualnih modnih trendova. Snažno vas ohrabrujemo da se upoznate sa našim kolekcijama.