Marka Edeo ispunjava očekivanja žena i za svaku sezonu stvara jedinstvene modele koji kombiniraju najnovije trendove iz svijeta mode. Tvrtka s više od 40 godina iskustva reagira na sva očekivanja svojih kupaca, a izvrsne čizme udobne su i uz sve nove proizvode.


"Kvaliteta na visokoj razini"


Odabirom Edeo čizama odabiremo izvrsnu izradu, koja je na najvišoj razini. Glavni materijal je visokokvalitetna prirodna koža koju odlikuje mekoća i udobnost u uporabi. Zauzvrat je unutrašnjost, ovisno o odabranom modelu, obložena kožom ili izoliranim materijalom koji će raditi i u hladnijim i hladnijim danima.


Aspekti po kojima se razlikuju pojedini modeli su:

- visina gornje,

- visina i vrsta pete,

- vrsta nosa.


Širok izbor omogućit će vam da Edeo čizme uskladite s oblikom svake noge i različitim preferencijama. Najpopularniji je klasični model na ravnom potplatu ili s petom u obliku štapa različite visine (od 7 do 9 cm).


"Atraktivni dizajn i ikonične boje"


Ono što privlači pažnju je stil nošene obuće. Standard su duboke crne i sive boje, koji će se uklopiti u većinu stilizacija za razne prigode.


Zanimljivi dodaci su:

- savršeno ušivenim patentnim zatvaračima, što olakšava obući i skinuti cipele;

- ukrasne pruge s kopčama u zlatu ili srebru;

- prešite ili zanimljivog uzorka, npr. mali dijamanti.


"Stabilnost je osnova"


Edeo čizme odlikuje se izvanrednom stabilnošću. Zahvaljujući savršeno uklopljenom gornjem i pravilno profiliranom potplatu, naše cipele zadržavaju našu siluetu. Čak i devet centimetara peta će nam dati samopouzdanje. Jesensko blato ili ledeni nogostupi neće biti noćna mora. Lako je napraviti još jedan korak bez brige da će pasti.


"Druga koža"


Obuća Edeo je svojevrsno ulaganje u savršeno blagostanje i ugodno hodanje svaki dan. Lako je osjetiti da su čizme odličan izbor za jesen i zimu.