Čizme priznatog proizvođača Caprice obuća su koju odlikuju elegancija, besprijekorne performanse i primjena modernih rješenja koja povećavaju udobnost korištenja. Njemački brend dugi niz godina bio je poznat po proizvodnji ženske cipele, cijenjene u cijelom svijetu, uključujući brojne izložbe obuće. Izvrstan je izbor za žene koje cijene eleganciju u izvrsnim performansama.


Moć različitosti i čarolija detalja


Bogatstvo ponuđenih modela očituje se prije svega u širokoj dostupnosti krojeva, različitih završnih elemenata i nekoliko visina pete. Ponuda uključuje modele u oficirskom stilu kao i ženstveniji, a stvoreni posebno za najhladnije dijelove godine.


Među ukrasnim akcentima koje koristi proizvođač možete pronaći elegantne okove i kopče, zamršene vezice i vezanje, kao i stilizirane finials od mekog krzna. Paleta modela omogućava vam da odaberete obuću koja je prikladna za bilo koji stil - od elegantne, više svakodnevne, do manje službene i neobične.


Moderna trajnost


Caprice čizme su također izvanredne izdržljivosti i kvalitete završne obrade. Visokokvalitetni materijali od kojih se izrađuju, precizno šivanje, dobro promišljeno i ergonomsko profiliranje gornjeg dijela zadržavaju atraktivan izgled cipela čak i nakon dužeg vremena korištenja.


Ono što razlikuje Caprice proizvode su moderne tehnologije koje se koriste za poboljšanje performansi obuće. Jedan od njih je sustav "OnAir", kojeg proizvođač naziva "klimatizirana cipela". Sve zahvaljujući posebnoj strukturi postavljenoj u zidove cipela, koja sadrži mikroćelije zraka koje omogućuju cirkulaciju zraka i transport vlage. Također vam omogućuje izradu modela koji se mogu nositi tijekom cijele godine.


Drugo inovativno rješenje su pravilno profilirani ulošci, također pripremljeni u „OnAir“ tehnologiji, koja apsorbira vlagu mnogo učinkovitije od tradicionalnih uložaka, prilagođava se obliku stopala i apsorbira opterećenja koja nastaju tijekom hodanja.


Pozivamo vas da detaljnije pogledate Caprice čizme.