Tvrtka Edeo, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, zna što ženama najviše voli i prati najnovije trendove u modi. Zahvaljujući tome, imamo izbor različitih stilova, što vam omogućuje stvaranje zanimljivih stilizacija u jesen i zimi. Svaka će žena pronaći plijen koji ispunjava njena očekivanja.

"Raznovrsna kolekcija"

Edeo čizme odlikuju se visokom kvalitetom i pažnjom na svaki detalj. Ova vrsta cipela s produljenim gornjim dijelom gležnja pronašla je puno obožavatelja koji mogu pokupiti dostupnost mnogih stilova.

U asortimanu će se naći čizme:

- izrađene od visokokvalitetne prirodne kože, različitih tekstura;

- s pravilno oblikovanim potplatima;

- imaju niske ili visoke pete;

- sa zaobljenim nožnim prstima;

- izolirana iznutra mekanim runom.

Osnovne boje su crna i smeđa. Tvrtka Edeo također je bila u iskušenju da proizvede čizme u crvenoj boji za žene koje se vole istaknuti.

Neobičan izgled imaju čipkaste čizme s traper potplatom i niskim potpeticama.

"Atraktivni dizajni i dodaci"

Poseban ukras svakog para Edeo čizama su klasični patentni zatvarači, postavljeni s unutarnje strane gornjeg dijela.

Jedinstven dodatak su proširivanje isticanja različitih materijala: žitarica i kože od antilop. Gornji dio gornjeg dijela savršeno će naglasiti izgled nogu.

Cjelinu nadopunjuje prisutnost logotipa tvrtke Edeo, ugraviranog u kožu ili u oznaku s patentnim zatvaračem.

"Topli interijer"

Hladnog i hladnog dana topli interijer čizama bit će izvrstan. Noge u pantyhose ne zahlade i osjećat će se ugodno omotane oko njih.

Stabilnost ove vrste obuće čini ih pogodnim za bilo koju površinu.

"Klasično i nekonvencionalno"

S čizmama Edeo pružamo jedinstven izgled našem izgledu. Kombinacija s šal, rukavicama ili torbom u istoj nijansi bit će moderan dodatak cjelini.

Ulaganje u savršenu obuću znači da biramo najbolje i svaki dan ćemo biti bolji zahvaljujući mogućnosti nošenja fenomenalnih čizama za gležnjeve.