Čizme poznate poljske tvrtke Daszyński obuća su visoke klase dizajnirana za nošenje u jesen i zimu. Napravljeni uz brigu o najmanjim detaljima, oni izgledaju sjajno i pružaju stopalu najvišu udobnost korištenja. Izrađeni od visokokvalitetnih materijala, čvrsti su i izdržljivi, jamče toplinu stopala i štite je od vlage čak i u najvećem plišu.

Obuća Daszyński je primjer savršene kombinacije estetike i funkcionalnosti - značajke koje se često međusobno isključuju. Poljski proizvođač uspio je stvoriti obuću koja će nam pružiti atraktivan izgled i udobnost. Daszyński čizme izrađene su s pažnjom na detalje i osmišljene su da nam služe u jesen i zimi bez ikakvih problema. Prednost cipela je stabilna peta, koja nam daje rast, bez smanjenja udobnosti - ovo rješenje će zadovoljiti sve žene koje se ne žele odreći pete tijekom zime i žele se osjećati elegantno. Dodatna prednost je neklizajući potplat, koji osigurava stabilnost, čak i ako se krećete po sklizavom terenu. Noseći čizme Daszyński, ne riskiramo klizanje po ledu i ozlijeđeni smo.

Predstavljene čizme imaju čvrstu petu zahvaljujući kojoj pružaju stabilnost i sprječavaju je da klizi. Cipele se savršeno drže za nogu i jamče maksimalnu udobnost. U potpunosti izrađeni od visokokvalitetnog materijala nalik na kožu, izgledaju sjajno i otporni su na oštećenja. Ne lomi se, ne lomi se, otporni su na ogrebotine.

Izolirane čizme Daszyński dizajnirane su uzimajući u obzir posebne vremenske uvjete koji vladaju u jesen i zimi. Cipele ne samo da ne propuštaju i otporne su na vlagu, već i savršeno štite stopalo od hladnoće. Sredina cipele obložena je runom od obuće koja štiti od hladnoće čak i u najhladnijim danima.

Izuzetno šik čizme cijenjenog branda Daszyński posebno će se svidjeti onim damama koje cijene eleganciju i vole moderan, pomalo rock stil. Zahvaljujući predstavljenim čizmama, stvorit će puno jedinstvenih stilizacija koje će zasigurno privući pažnju.