Visoke dječje tenisice Y1312 Navy Blue mornarsko plava

Proizvod nije dostupan ;(

Tenisice su već godinama neprikosnoveni klasik među dječjom obućom, a visoke tenisice Y1312 u mornarsko plavoj boji izbor su koji spaja klasični stil s modernim rješenjima. Model Y1312 nezavisnog brenda cipele su koje se izdvajaju od drugih zahvaljujući čvrstoj izradi i univerzalnoj estetici, što ih čini savršenim i za dječake i za djevojčice.

Uniseks priroda ovih tenisica čini ih jedinstvenim izborom za roditelje koji traže obuću koja odgovara različitim stilovima njihove djece. Tamnoplava ili tamnoplava boja obuće pristaje uz većinu dječje garderobe, što olakšava slaganje svakodnevnih kombinacija.

Izrađene od izdržljive tkanine, ove tenisice udobno prianjaju dječjim stopalima. Posebno pojačanje na prednjem dijelu cipelica je funkcionalnost koja roditeljima pruža mir znajući da su njihova mala stopala dobro zaštićena tijekom igre.

Dodatna prednost visokih tenisica Y1312 je tvrda potpetica koja daje dodatnu potporu gležnju i time doprinosi stabilizaciji stopala. To je iznimno važno za djecu koja se neprestano kreću, trče, skaču i otkrivaju svijet.

Model Y1312 opremljen je patentnim zatvaračima što je moderan i iznimno praktičan element. Omogućuju brzo i jednostavno obuvanje i izuvanje cipela, što je očita prednost, posebno za mlađu djecu koja još nisu savladala umijeće vezanja vezica.

Proizvođač neovisnog brenda pobrinuo se da ove tenisice budu ne samo elegantne, već i izdržljive i funkcionalne. To ih čini ne samo vizualno privlačnima, već zadovoljavaju potrebe roditelja i djece u pogledu kvalitete i upotrebe.

Zahvaljujući dizajnu i univerzalnoj boji, tenisice Y1312 izvrstan su izbor za svako dijete, bez obzira na individualne preferencije, a bit će savršene i za školske i izvanškolske avanture. Bez obzira provode li vaša djeca vrijeme na igralištu ili u školi, u ovim će cipelama biti udobne, elegantne i sigurne.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: Mornarica
  • Vrsta kopče: Klizači
  • seks: Dečki Male djevojke

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|