Visoke dječje tenisice Y1309 Crvene crvena

Proizvod nije dostupan ;(

Otkrijte udobnost i stil za najmlađe uz Visoke dječje tenisice Y1309 u boji punoj energije - crvenoj! Ovaj šarmantni model cipela, koji proizvodi tvrtka koja nije najpopularniji brendovi, fokusiran je na kvalitetu i moderan izgled, zadržavajući klasičnu prirodu tenisica.

Model Y1309 nedvojbeno plijeni pažnju svojom intenzivnom crvenom bojom koja svakom dječjem stajlingu daje energiju i veselje. Izrađen od iznimno izdržljive tkanine, jamči izdržljivost, spreman za sve izazove s kojima se djeca svakodnevno susreću trčeći, skačući i igrajući se.

Ono što ove visoke tenisice razlikuje od ostale dječje obuće je posebno pojačanje na prednjem dijelu cipele. Ova značajna značajka povećava zaštitu malih stopala, osiguravajući njihovu sigurnost tijekom različitih vrsta aktivnosti. Nema mjesta ogrebotinama ili neočekivanim ozljedama - ove tenisice svakom junioru osiguravaju sigurnost u koraku!

Osim toga, konstrukcija obuće osmišljena je imajući na umu najmlađe korisnike. Čvrsta potpetica pruža odgovarajuću potporu stopalu u razvoju, što je iznimno važno za aktivne dječake i djevojčice.

Lako se obuvaju zahvaljujući praktičnim patentnim zatvaračima, olakšavaju život i roditeljima i djeci koja tek počinju svoju avanturu samostalnog odijevanja. Bez sumnje, za djecu je to korak prema samostalnosti, a za roditelje - olakšanje i ušteda vremena.

Uniseks priroda ovih tenisica čini ih idealnim izborom i za dječake i za djevojčice, a dostupnost u tri različite boje omogućuje vam da odaberete pravi par koji će odgovarati vašim osobnim željama.

Ukratko, Visoke dječje tenisice Y1309 izvor su udobnosti i slobode u kojima će se svako dijete osjećati sretno i opušteno. Crvena, energična boja dodatno će skrenuti pozornost na obuću koja može postati izvrsna nadopuna mnogim svakodnevnim i unikatnim dječjim kombinacijama. Odaberite ove tenisice kako biste svom djetetu pružili izdržljivost, sigurnost i stil u jednom!

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: Crvena
  • Materijal: Tkanina
  • Vrsta kopče: Klizači
  • seks: Dečki Male djevojke

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|