Slipon na skrivenom klinu 3161 srebro siva

Proizvod nije dostupan ;(

"Slipon sa skrivenim klinom 3161 srebrno siva – udobnost i stil"

Zamislite cipele koje su jednako udobne koliko i elegantne, cipele koje nude diskretnu visinu i suptilnu eleganciju - ovo je spon sa skrivenim klinom 3161 srebrno siva. Savršene za žene koje vole spoj casual stila i elegancije, ove slipon tenisice s visokim potplatom kriju tajnu - skrivenu potpeticu od 4,5 cm koja nježno podiže siluetu, pružajući udobnost bez premca ravnim modelima.

Ručno izrađene od mekane, visokokvalitetne ekološke kože, ove natikače odgovor su na potrebe modernih, trendovski osviještenih žena. Čvrst, ali fleksibilan materijal jamči prozračnost i udobnost na svakom koraku, a siva boja u elegantnim srebrnim tonovima dodaje urbani karakter i pristaje uz većinu stilova.

Unutarnja završna obrada izrađena od meke tkanine čini skriveni wedge slipon 3161 ugodnim za nošenje tijekom cijelog dana, bez obzira na to provodite li mnogo sati na nogama ili brzo stižete od točke A do točke B. Funkcionalni, ukrasni patentni zatvarač ne samo da ukrašava bočnu stranu cipelu, ali i olakšava obuvanje i izuvanje.

Dizajneri marke koja stoji iza ovih natikača shvaćaju da su današnje žene usredotočene na kombinaciju dizajna i funkcionalnosti. Zbog toga je ovaj model pozicioniran u segment balerinki, ali svakako odskače od tradicionalnih ravnih modela. Bez uzorka, s minimalističkim pristupom, ove papuče pristaju uz razne stilove, od casual traperica do haljina i suknji.

Tražite li cipele koje će upotpuniti vašu garderobu bez obzira na doba dana ili priliku, 3161 srebrno sivi spon sa skrivenom klinom savršen je odabir. Elegancija bez truda, funkcionalnost bez kompromisa - slogani su koji postaju stvarnost kada se ovaj jedinstveni model pojavi u vašem ormaru.

  • Boja: Siva
  • Dominantni uzorak: bez uzorka
  • Dodatne mogućnosti: nedostatak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|