Slipon na skriveni klin 3161 crni crno

Proizvod nije dostupan ;(

Slipon sa skrivenom klinom 3161 crni - savršen spoj stila i udobnosti

Za žene koje žele spojiti svakodnevnu udobnost sa suptilnošću elegancije, 3161 crni spon sa skrivenim klinom savršen je prijedlog. Ove iznimno elegantne crne tenisice savršen su izbor kako za casual tako i za pomalo sportski stajling.

Konstrukcija cipela dizajnirana je s iznimnom pažnjom za detalje. Skriveni klin visine 4,5 cm ne samo da će vizualno izdužiti Vašu figuru, već će pružiti i neprocjenjivu udobnost u hodu - tajna savršene ravnoteže između udobnosti i elegancije!

Gornji dio je izrađen od mekane ekološke kože, koja jamči izdržljivost i lakoću čišćenja. Mekoća materijala pretvara se u nevjerojatan osjećaj ugode za vaša stopala, bez obzira na duljinu dana. Unutrašnjost cipela podstavljena je prozračnom tkaninom koja osigurava cirkulaciju zraka i sprječava prekomjerno znojenje stopala.

Moderan dizajn ovih gaćica naglašen je suptilnim, ali funkcionalnim patentnim zatvaračem sa strane, koji im daje karakter i olakšava ih obuvanje. Bez uzorka, u univerzalnoj crnoj boji, ove tenisice pristajat će gotovo svakoj garderobi, a njihov minimalistički karakter omogućuje jednostavno kombiniranje različitih odjevnih kombinacija uz njih.

Iako je proizvođač manje poznata marka, ovaj model po kvaliteti nije niži od renomiranih tvrtki. Kategorija "Balerine" u ovom slučaju može malo zavarati jer se u cipelarskom žargonu slipon povezuje prvenstveno sa sportskom udobnošću. Ovo su bezvremenske cipele koje će trajati mnogo sezona.

Ukratko: slipon sa skrivenim klinom 3161 crni je must have svake ljubiteljice mode koja cijeni kombinaciju originalnog stila i svakodnevne udobnosti. Bez obzira idemo li u šetnju, susret s prijateljima ili brzinski shopping - ove cipele bit će savršene za svaku priliku. Uživajte u svakodnevnoj udobnosti bez žrtvovanja stila!

  • Dominantni uzorak: bez uzorka
  • Dodatne mogućnosti: nedostatak
  • Boja: crno

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|