Sivo Ženske sive čizme 88858 Sivo siva

Proizvod nije dostupan ;(

Sive ženske gležnjače 88858 Grey su esencija univerzalnosti u kombinaciji s udobnošću nošenja. Proizvođač, poznat po posvećivanju pažnje detaljima i udobnim rješenjima, predstavlja idealan model za žene koje cijene elegantan, ali ležeran stil.

Dizajn čizama karakteriziraju prigušene boje - klasična siva nijansa koja se lako komponira, uklapa se u urbani krajolik i daje prepoznatljiv naglasak mnogim setovima. Gležnjače odličan su izbor za žene koje traže obuću prilagođenu raznim okolnostima - od odlaska na posao, preko susreta s prijateljicama, do vikend izleta izvan grada.

Model 88858 Grey ima ravnu petu koja pruža maksimalnu udobnost tijekom cijelog dana. Ovo je savršen izbor za osobe koje mnogo sati provode na nogama, ali se ne žele odreći elegantnog izgleda. Zahvaljujući ravnoj peti zadržat ćete prirodno držanje i svojim stopalima pružiti zdravu alternativu visokim petama.

Čizme ističe bademasti oblik vrha koji im daje suptilan karakter i usklađuje se s aktualnim modnim trendovima. Bademasti prst izvrstan je kompromis između klasičnog i modernog - elegantnog i ležernog u isto vrijeme.

Ove čizme, iako dolaze iz drugog brenda od najpoznatijih modnih kuća, hrabro im konkuriraju kvalitetom izrade i estetikom. Sivi materijal lako se kombinira s većinom boja ormara, što će ih učiniti neprocjenjivim elementom svake ženske garderobe.

Kategorija "Žene » Žene » Čizme sugerira da je obuća dizajnirana imajući na umu različite potrebe modernih žena - kako onih koje prate modu tako i onih koje prvenstveno traže udobnost. Sive ženske gležnjače 88858 Grey prijedlog su za svaku ženu koja želi spojiti udobnost s modernim izgledom, a traži obuću za brojne prilike.

  • Vrsta pete: Ravna peta
  • Nos: Badem
  • Boja: Siva

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|