Kopačke Adidas X 19.1 Tf M F99999 plava bijela

Proizvod nije dostupan ;(

Adidas X 19.1 TF M F99999 Nogometne tenisice - plavo-bijele

Strast prema nogometu ne prestaje na travnatom terenu. Adidas, kao jedan od vodećih proizvođača sportske odjeće i obuće, to odlično razumije, stoga u svojoj ponudi ima i tenisice namijenjene igri na umjetnim podlogama - Adidas X 19.1 TF M u boji F99999 kojom dominiraju atraktivne plavo-bijele boje. .

Ove su cipele savršen izbor za nogometaše koji cijene brzinu, preciznost i stil na terenu i izvan njega. Model X 19.1 TF kreiran je za dinamičnog nogometaša koji želi imati prednost nad svojim protivnikom na bilo kojoj vrsti umjetne trave, a posebno na onoj popularnijoj - travnjaku.

Vanjski materijal izrađen je od visokokvalitetnog sintetičkog materijala koji jamči izdržljivost, lakoću i udobnost tijekom korištenja. Umetak od tkanine osigurava odgovarajuću cirkulaciju zraka i udobnost čak i tijekom intenzivnog vježbanja.

Dizajn cipela zadržava klasične linije karakteristične za seriju X, dok privlači poglede živim kontrastom između plavog gornjišta i bijelih detalja. Cipele su niske što povećava slobodu kretanja, a klasično vezivanje omogućuje savršeno pristajanje cipela uz nogu.

Adidas X 19.1 TF M su tenisice za travnjak bez čarape, što je preferirano rješenje za igrače koji cijene veću slobodu oko gležnja. Vrsta obuće čini cipele idealnim za dinamičnu igru ​​i omogućuje brze manevre i promjene smjera trčanja na tvrdim podlogama.

Model F99999 namijenjen muškarcima idealno je rješenje za nogometaše svih razina naprednosti kojima je potrebna pouzdana obuća za treninge ili ligaške utakmice na umjetnoj travi.

Ukratko, Adidas X 19.1 TF M tenisice spoj su tehnologije i udobnosti koji će zadovoljiti i najzahtjevnije igrače. Ako cijenite kvalitetu i spoj funkcionalnosti i estetike, ovi travnjaci će zasigurno ispuniti vaša očekivanja.

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|