Nikopol cipele

Želimo vam predstaviti ponudu Nikopol cipela. Ovaj proizvođač iz Poljske potrošači cijene već dugi niz godina, a svake godine su mu cipele sve više i više. Također u inozemstvu, gdje se uspješno natječe na domaćem tržištu.


Nekoliko riječi o robnoj marki Nikopol


Ono što najbolje karakterizira proizvode ove marke su riječi: kvaliteta, stil, elegancija, trajnost. Ovi se atributi mogu bez izuzetka pripisati svakom paru Nikopolove cipele i opasnosti da se kaže da je pretjerano.


Ponuda naše trgovine uključuje obuću ovog proizvođača u nekoliko vrsta. Iz njegovog kataloga odabrali smo najbolje pozicije. Prije svega, to su: niske cipele, sportske cipele, čizme, zimske čizme, kao i trekking cipele. Sve najviše kvalitete, atraktivnog kroja, besprijekorne izrade i izgleda u skladu s trenutnim trendovima. Dokaz tome je popularnost koju bilježimo s obzirom na kupovinu ovih proizvoda koja se svakim danom povećava.


cipele


Ova vrsta obuće je najklasičniji predmet. Modeli koje je Nikopol kreirao prije svega su visokokvalitetni, što osigurava uporabu prirodne kože u njihovoj izradi. Ponuđeni krojevi započinju s vrstom svečanog trošenja i završavaju na modelima zasićenima malo modernijeg i svjetlijeg izgleda.


Vrste oblačenja također su različite. Cipele od mat kože prikladne su za službene, ali i tonirane stilizacije, koje se mogu nazvati suptilnom elegancijom. Sjajne kožne cipele zauzvrat su stvorene za ljude koji žele izgledati elegantno, a ujedno i obratiti pažnju na okolinu. Zanimljiv predmet su cipele s provjerenim, plavim šavovima koji im daju modernost i mladolikost, kao i lagana sportska aktivnost.


Također je vrijedno obratiti pažnju na model stvoren za ljetno vrijeme. Posebna perforacija u bočnom dijelu cipele osigurava prozračnost i osjećaj ugode, bez obzira na temperaturu. Osim toga, svijetla boja kože smanjuje pojavu problematičnog zagrijavanja sunčevim zrakama.


sportske cipele


Zajedničko obilježje u Nikopopolovoj ovoj vrsti obuće je raznovrsnija boja u odnosu na klasične cipele, kao i manje formalni rez. Ipak, u ovom se slučaju za izradu koristila prirodna koža - glatka, s strukturom i antilopom.


U pogledu boja, modeli se temelje na korištenju nijansi crne, ili jasnom kontrastu zanimljivo sastavljenih boja. Specifičan akcent u boji je upotreba plavih čipki, unoseći laganu notu dekadencije u cjelokupni izgled. S druge strane, krojevi - prema vrsti obuće - pokazuju karakteristične značajke sporta. Zahvaljujući tome, cipele su savršene za upotrebu s labavim stilovima.


Nekoliko riječi treba spomenuti i o šivanju postavljenom s vanjske strane cipela. Da biste ih napravili, nit se konvergira s bojom kože ili kontrastnom. U oba slučaja ostavlja dosljedan dojam, dobro prilagođen cjelokupnom izgledu cipela.


Zimske čizme


Ova vrsta obuće razvoj je ideje broguea, odnosno elegancije potpomognute udobnošću. No s ovom razlikom pripremljeni su za hladniji dio godine, obloženi u unutrašnjosti ugodnim zagrijavajućim materijalom. Kada dođu do gležnja, pružaju pokrov ne samo stopalu, već i donjem dijelu teladi. Kao rezultat, pružaju zaštitu od hladnoće, a istovremeno su prikladni za kombiniranje s hlačama s nešto kraćim nogama. Štoviše, poboljšava stabilnost koraka i štiti gležanj od slučajnih udaraca.


Neizolirane čizme


Za one koji cijene čizme, ne samo radi zaštite stopala od utjecaja zimskog vremena, Nikopol je pripremio čizme koje se mogu koristiti i ostatak godine. Unutrašnjost bez izolacije znači da ni ljeti cipela nije vruća. S druge strane, stilizacija koja podsjeća na duge tenisice, čizme čini univerzalnim obilježjem, bez obzira na dob.


Trekking cipele


Ponudu nadopunjuju trekking cipele, pripremljene za ljubitelje aktivnog provođenja slobodnog vremena, kao i ljude koji vole čvrsto koračati po tlu. Vrijedno je napomenuti da se Nikopolova ponuda malo razlikuje od tipične slike ove vrste obuće. Odjeveni u elegantne oblike, ne gube uporabnu vrijednost, ali mogu biti zanimljiv dodatak čak i klasičnom stylingu.


Pozivamo vas da se upoznate s detaljnom ponudom Nikopol obuće.