Demar izolirane galoše ružičasta crvena plava ljubičasta

Proizvod nije dostupan ;(

Ovdje je predložena tekstualna prezentacija proizvoda:

---

Tražite li savršene jakne za svoje dijete? Predstavljamo jedinstvenu ponudu toplih čizama Wellington u živim bojama poznate POLJSKE tvrtke DEMAR, model 0039, koje će odlično pristajati i po kišnom vremenu!

Dizajnirane imajući na umu udobnost i toplinu mališana, ove jakne su savršene za jesenje prskanje i zimske hladnoće. Izrađene od visokokvalitetnih sintetičkih materijala, jamče izdržljivost i otpornost na vlažne uvjete. Štoviše, svaki par jaknica ima uklonjivu sintetičku izolaciju, tako da ih možete prilagoditi potrebama svog djeteta ovisno o temperaturi.

DEMAR jakne nisu samo praktične, već i modernog dizajna. Dostupan u sljedećim bojama: vesela ružičasta, živopisna crvena, smirena plava i tajanstvena ljubičasta - svako dijete će pronaći nešto za sebe odabirom svoje omiljene boje.

Što se tiče funkcionalnosti, ove wellingtonice opremljene su različitim vrstama kopči kojima se lako rukuje čak i maloj djeci, a istovremeno osiguravaju čvrsto pristajanje. Čvrsta potpetica dodatno podupire stabilnost pri hodu, što je važno za energične korisnike.

DEMAR Wellingtonice obuća je pogodna za svakodnevnu upotrebu - u školu, šetnju ili izlete izvan grada. One ne samo da štite mala stopala od kiše i blata, već ih griju i osjećaju udobnost.

A sada ono najbolje - sve to nudimo po ODLIČNOJ CIJENI!!! Ne propustite priliku opremiti svoje dijete šarenim, pouzdanim i izoliranim jaknama Demar, koje će vas nasmijati i zaštititi bez obzira na vremenske prilike.

Proizvođač: Demar

Kategorija: Djeca » Za djecu » Wellington čizme

Vrsta kopče: Ostalo

Dodatne informacije: Brojač krutih peta

Boja: roza, crvena, plava, ljubičasta

Osigurajte svom djetetu toplinu, sigurnost i stil odabirom jaknica DEMAR!

  • Vrsta kopče: Još
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: ružičasta Crvena plava Ljubičasta

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|