Dječje visoke tenisice White Marney

Proizvod nije dostupan ;(

Dječje visoke tenisice White Marney - stil i udobnost na svakom koraku

Stvorene za najmlađe koji vole zabavu i vježbanje na otvorenom, visoke dječje tenisice White Marney suština su mode u kombinaciji s funkcionalnošću. Klasičan, bezvremenski dizajn koji nikada ne izlazi iz mode čini ove cipele idealnim izborom za djecu koja cijene udobnost i stil.

Izrađene od visokokvalitetne eko kože, jamče dugotrajnost i jednostavnost čišćenja, što je neprocjenjivo u slučaju dječjih aktivnosti. Visoke tenisice spasit će roditelje mnogih glavobolja kada dođe vrijeme za uklanjanje prljavštine nakon dana punog avantura.

Vezivanje obuće osigurat će savršeno pristajanje uz svaku, pa i najneobičniju širinu nogu naše djece. Zahvaljujući tome udobnost nošenja je na najvišoj razini, a djetetovo stopalo ima odgovarajuću potporu u svakoj situaciji. Dodatno, platforma s protukliznim potplatom je element koji će osigurati sigurnost tijekom žustre igre na igralištu ili u svakodnevnim šetnjama.

Zaobljeni nos, dodatno ojačan gumenim materijalom, nije samo karakterističan stilski element, već i praktična zaštita od oštećenja. Visoko gornjište ne samo da izgleda odlično, već pruža dodatnu potporu gležnju, što je važno tijekom djetetovih fizičkih aktivnosti.

Uz haljine i traperice, bijele Marney tenisice mogu postati univerzalni element dječje garderobe za svaku priliku. Bilo u školi, na obiteljskim slavljima ili u svakodnevnim izlascima - ove cipele će savršeno funkcionirati, nudeći beskrajne mogućnosti kombiniranja uz razne stilove.

Potičemo vas da pročitate tablicu veličina pri odabiru savršene veličine kako biste osigurali maksimalnu udobnost i pravilno pristajanje uz stopalo vašeg djeteta.

Odaberite visoke tenisice White Marney za svoje dijete - neka svaki korak prati stil i sigurnost za koju će se pobrinuti renomirani brand specijaliziran za izradu visokokvalitetne dječje obuće.

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|