Dječje tople čizme za snijeg s krznom i ušima Pink Gold Bunny 20218-1H / 2H ružičasta zlatna

Proizvod nije dostupan ;(

Toplina i stil u jednom, je li to moguće? Naravno! Pogledajte nove čizme za snijeg za djecu - Dječje čizme za snijeg izolirane krznom s ušima "Pink Gold Bunny" 20218-1H/2H u zlatnoj boji. Kada vani temperatura padne, a našoj djeci i dalje bude potrebna sloboda igre na snijegu ili šetnje u hladnim danima, ove cipele će im postati najbolji prijatelji.

Ove šarmantne čizme za snijeg, namijenjene uglavnom djevojčicama, pružaju udobnost čak iu najmraznijim danima. Izrađene s pažnjom na detalje i opremljene tvrdom petom, obuća su koja jamči odgovarajuću potporu djetetovom stopalu.

Cijenit ćete ih ne samo zbog njihove praktičnosti, već i zbog njihovog divnog izgleda. Jarko ružičaste boje u kombinaciji sa zlatnom nijansom stvaraju nezemaljski efekt, dodatno naglašen šljokicama koje svjetlucaju pri svakom koraku. Naravno, nismo mogli zaboraviti ni šaljivi detalj - mekane ušice na vrhu cipelice koje će dobro oraspoložiti svakog malog čovjeka, au djetetovom srcu sigurno razveseliti.

Struktura čizama za snijeg dizajnirana je imajući na umu udobnost i toplinu. Eko krzno ne samo da lijepo pristaje uz dizajn, već i savršeno izolira stopala, osiguravajući da su uvijek na optimalnoj temperaturi. Ono što je važno, vrsta kopčanja je posebno odabrana kako bi obuvanje i izuvanje bilo lakše i za najveće male nevaljalice.

Proizvod je dostupan u originalnom pakiranju s podacima o težini proizvoda zajedno s jediničnim pakiranjem od 0,6 kg, što olakšava transport i skladištenje. Ovo je idealan izbor za roditelje koji traže visokokvalitetne čizme za snijeg za svoju djecu - cipele koje ne samo da izgledaju sjajno, već i ispunjavaju sve zahtjeve sigurnosti i udobnosti.

Zato nemojte čekati prvi snijeg kako biste svojoj maloj princezi priskrbili obuću koja će biti ne samo lijepa, već i praktična. Odaberite dječje krznene čizme za snijeg s ušima "Pink Gold Bunny" 20218-1H/2H i učinite zimske dane punim topline, radosti i stilskih avantura.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Producentni kod: BM101174
  • Boja: ružičasta zlatna
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Još
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.6

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|