Dječje tenisice


Kada kupujemo obuću za svoju djecu, uglavnom pazimo na kvalitetu izrade i zdravstveni učinak obuće. U međuvremenu, djeca, posebno ona starija, žele se izraziti stilom i osjećati se dobro kad se gledaju u ogledalo.

Također promatraju modne trendove svojih vršnjaka. Udobnost i visoku kvalitetu možemo kombinirati s dizajnom kupujući tenisice za dijete. Mnogo boja i zanimljivih uzoraka izvrsno će nadopuniti vašu odjeću. Što treba uzeti u obzir pri kupnji dječjih tenisica?

Kakve natikače za djecu?

Tenisice također mogu biti zdrave za vaša stopala. Važno je obratiti pažnju na nekoliko važnih elemenata. Široki, zaobljeni (nikad šiljasti!) Nožni prsti koji pružaju prostor za prste. Oblikovani uložak izrađen od prozračne visokokvalitetne plastike. Fleksibilna, uklopljena stražnjica koja drži stopalo. Ako je moguće, fleksibilni potplat, ne pregust, dat će djetetu slobodu kretanja.

Dizajn - ovo je još jedan aspekt, možda ne previše važan za nas, izuzetno važan za dijete (posebno starije). Obuća bi se trebala svidjeti onima koji će je nositi. Dijete može odabrati određeni model na temelju dizajna i estetskih preferencija.

Tip kopče i gornja duljina

Vezice na cipelama dobro će raditi sa starijom djecom i osiguravaju precizno pristajanje obuće na stopalo. S druge strane, čičak i patentni zatvarač dobro su rješenje ako vaše dijete nestrpljivo želi odvezati cipele dok se igra, ali to još ne može samostalno. njihova zaveži.

Kada kupujemo tenisice za dijete s patentnim zatvaračem, dobro pogledajmo izvršenje. Ako je kopča pričvršćena pod kutom, spriječit će otvaranje patentnog zatvarača tijekom intenzivnog kretanja. Kada se odlučujete za tenisice na čičak, svakako provjerite njihovo prianjanje. Ako se otkopčaju, to se može pokazati opasnim, pogotovo kad trčite i ludite na neravnim površinama.

Tenisice često imaju podignut gornji dio. Pazimo, međutim, da nije ukočen i da ne ograničava kretanje. Ako se pokaže kao izvor nelagode, hodanje će se pretvoriti u nezdravu, neugodnu potrebu.

Materijal i izrada

Dječje tenisice izvrsno funkcioniraju u proljeće. Kad je vani toplo, ali sandale još uvijek čekaju na ormaru svoj red, ova vrsta obuće pokazat će se kao dobro prijelazno rješenje. Za zabavu na igralištu i livadi. U gradu i u prirodi. Ovisno o tome koliko se tanak materijal koristi tijekom proizvodnje, najbolji ćemo model prilagoditi vremenskim uvjetima.

Ako je proljeće dobro i vrijeme potiče boravak vani, potražimo najprozračnije i nježne tkanine koje će spriječiti znojenje djetetovih stopala. Znojna i mokra koža nažalost je prvi korak do ogrebotina, mjehurića ili mikoze i osjećaja svrbeža stopala. Dijete koje provodi mnogo sati u dvorištu ili u planinarenju s roditeljima trebalo bi se osjećati što ugodnije.

Tenisice kao školske cipele za djecu

Ovo je savršeno rješenje! Tenisice imaju bijele potplate i prste, tako da će dobro funkcionirati u nastavi. Ovisno o sezoni, odabrat ćemo deblji ili tanji materijal gornjeg dijela uzimajući u obzir njegovu visinu. Bogat dizajn prilika je za odabir takvih cipela u kojima će dijete uživati ​​i koji će mu biti ne samo svakodnevna dužnost, već i način izražavanja i odgovaranja na najnovije trendove.

Dječje cipele i oblik stopala

Svaka osoba ima drugačiju anatomsku strukturu, pa je teško pronaći ravnotežu u potrazi za obućom za braću i sestre. Postoji takva vjerojatnost da će ono što će se pokazati idealnim rješenjem za jedno dijete, biti suprotno za drugo dijete. Visina luka, kao i širina stopala i bilo koje druge individualne potrebe su strateški. Iako će se jedno dijete osjećati izuzetno ugodno u tenisicama, drugo će možda preferirati sportsku obuću ili natikače. Isprobajte nekoliko stilova i odaberite najbolji, analizirajući sve prednosti i nedostatke.

Težina cipela i debljina uloška

Dječje tenisice prilično su specifičan stil obuće, jer su potplati obično relativno masivni i debeli. Nisu svi modeli takvi i vrijedi ih točno potražiti, ovisno o dobi našeg mališana i njegovom držanju. Djeca koja su se tek nedavno sama preselila trebaju vrlo laganu i mekanu obuću. U ovom slučaju, odreknimo se guste gume ili visokog gornjeg dijela (posebno tvrdog). Što je cipela nježnija i neprimjetnija, to bolje. Starija djeca čija su stopala već pravilno oblikovana mogu nositi malo drugačije modele. Ipak, trebali bismo obratiti pažnju da li im cipele pružaju odgovarajuću slobodu kretanja i jesu li dovoljno fleksibilne za razne aktivnosti ili tijekom igranja u dvorištu.