Tenisice za bebe


Kada kupujemo obuću za svoju djecu, uglavnom obraćamo pozornost na kvalitetu izrade i učinak obuće na promicanje zdravlja. U međuvremenu, djeca, osobito starija, žele se izraziti kroz styling i osjećati se dobro gledajući se u ogledalo.

Promatraju i modne trendove svojih vršnjaka. Udobnost i visoku kvalitetu možemo kombinirati s dizajnom kupnjom tenisica za dijete. Mnogo boja i zanimljivih uzoraka bit će izvrsna nadopuna vašem outfitu. Što treba uzeti u obzir pri kupnji dječjih tenisica?

Kakve slip-on cipele za djecu?

Tenisice također mogu biti zdrave za vaša stopala. Važno je obratiti pozornost na nekoliko važnih elemenata. Široki, zaobljeni (nikad šiljati!) Prsti koji pružaju prostor za prste. Konturni uložak izrađen od visokokvalitetne plastike koja diše. Fleksibilna, opremljena stražnjica koja drži stopalo. Ako je moguće, fleksibilan potplat, koji nije previše debeo, djetetu će dati slobodu kretanja.

Dizajn - ovo je još jedan aspekt, za nas možda i ne baš važan, iznimno važan za dijete (posebno starije). Obuću bi se trebao svidjeti tko će je nositi. Dijete može odabrati određeni model, na temelju dizajnerskih i estetskih sklonosti.

Vrsta zatvaranja i gornja duljina

Vezice za cipele savršene su za stariju djecu i osiguravaju precizno prianjanje obuće uz stopalo. S druge strane, čičak i patentni zatvarač dobro su rješenje ako vaše dijete želi odvezati cipele tijekom igre, ali to još ne može učiniti samo. njihov zaveži ga.

Kad kupujemo tenisice za dijete s patentnim zatvaračem, pogledajmo pažljivo izvedbu. Ako je zatvarač pričvršćen pod kutom, spriječit će otvaranje patentnog zatvarača tijekom intenzivnog kretanja. Kad se odlučujete za tenisice s čičkom, svakako provjerite njihovo prianjanje. Ako se otkopčaju, to bi se moglo pokazati opasnim, osobito kada trčite i ludite na neravnim površinama.

Tenisice često imaju uzdignuti gornji dio. Pazimo, međutim, da nije ukočen i da ne ograničava kretanje. Ako se pokaže kao izvor nelagode, hodanje će se pretvoriti u nezdravu, neugodnu nužnost.

Materijal i izrada

Dječje tenisice izvrsne su za proljeće. Kad je vani toplo, ali sandale još čekaju na ormar, ova vrsta obuće će se pokazati kao dobro prijelazno rješenje. Za zabavu na igralištu i livadi. U gradu i u prirodi. Ovisno o tome koliko se materijal tanko koristi tijekom proizvodnje, najbolji ćemo model uskladiti s vremenskim uvjetima.

Ako je proljeće dobro i vrijeme vas potiče na boravak vani, potražimo najprozračnije i najosjetljivije tkanine koje će spriječiti znojenje djetetovih nogu. Znojna i mokra koža nažalost je prvi korak do ogrebotina, žuljeva ili mikoze i svrbeža stopala. Dijete koje provodi mnogo sati u dvorištu ili planinari s roditeljima trebalo bi se osjećati što ugodnije.

Tenisice kao školska obuća za djecu

Ovo je savršeno rješenje! Tenisice imaju bijele potplate i prste pa će dobro raditi u razredu. Ovisno o godišnjem dobu, odabrat ćemo deblji ili tanji materijal gornjeg dijela, uzimajući u obzir njegovu visinu. Bogat dizajn prilika je za odabir takvih cipela koje će dijete uživati ​​nositi i koje će mu biti ne samo svakodnevna dužnost, već i način da se izrazi i odgovori na najnovije trendove.

Dječje cipele i oblik stopala

Svaka osoba ima različitu anatomsku građu, pa je teško pronaći sredinu u potrazi za obućom za braću i sestre. Postoji takva vjerojatnost da će ono što će se pokazati kao idealno rješenje za jedno dijete, biti suprotno za drugo. Visina luka, kao i širina stopala te sve ostale pojedinačne potrebe strateške su. Dok će se jedno dijete u tenisicama osjećati iznimno ugodno, drugo će možda preferirati sportsku obuću ili natikače. Isprobajte nekoliko stilova i odaberite najbolji, analizirajući sve prednosti i nedostatke.

Težina cipela i debljina uloška

Dječje tenisice prilično su specifičan stil obuće, jer su potplati obično relativno masivni i debeli. Nisu svi modeli takvi i vrijedi ih točno potražiti, ovisno o dobi našeg mališana i njegovom držanju. Djeca koja su se tek nedavno sama preselila trebaju vrlo laganu i mekanu obuću. U ovom slučaju, odreknimo se debele gume ili visokog gornjeg dijela (osobito krutog). Što je cipela nježnija i neprimjetnija, to bolje. Starija djeca čija su stopala već pravilno oblikovana mogu nositi nešto drugačije modele. No, obratimo pozornost na to pružaju li im cipele odgovarajuću slobodu kretanja i jesu li dovoljno fleksibilne za razne aktivnosti ili za igru ​​u dvorištu.