Dječje srebrne sjajne tenisice Bling-Bling 888-1B srebro

17,80 EUR

Otkrijte svijet jedinstvenog stila za najmlađe uz dječje svjetlucave tenisice Bling-Bling 888-1B u srebrnoj boji. Ove šarmantne cipelice spajaju sjaj i udobnost te su nezaobilazan element ormara svake male ljubiteljice mode. Proizvedene od renomiranog, ali manje poznatog brenda, ove tenisice odlikuju se kvalitetom i originalnim izgledom.

Gornjište je izrađeno od mekanog i fleksibilnog materijala te je prekriveno nježnim svjetlucavim sjajem koji lijepo svijetli svakim pokretom, privlačeći pažnju i dodajući šarm. Zahvaljujući tome, Bling-Bling dječje tenisice ne samo da izgledaju spektakularno, već jamče udobnost nošenja tijekom cijelog dana. Mekoća materijala znači da cipele dobro pristaju uz noge, a djeca mogu uživati ​​u slobodi kretanja bez brige o ogrebotinama ili nelagodi.

Neklizajući potplat osigurava sigurnost tijekom igre na različitim površinama, od igrališta do školskih hodnika. Vrste kopči, poput vezica, omogućuju individualno prilagođavanje cipela stopalu, što je posebno važno za djecu koja rastu.

Dizajn ovih tenisica nedvojbeno će privući pozornost i naglasiti jedinstveni stil svake male fashionistice. Srebrna boja je univerzalna i lako se kombinira uz razne odjevne predmete, od traperica do haljina.

Cipele su po spolu namijenjene djevojčicama, ali će se njihov jedinstven dizajn svidjeti svima koji traže nešto jedinstveno. Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem je samo 0,29 kg, što potvrđuje njegovu lakoću i udobnost nošenja.

Prilikom odabira odgovarajuće veličine vrijedi koristiti dostupnu tablicu veličina kako bi tenisice savršeno pristajale djetetovim stopalima. Potičemo vas da pogledate cijelu našu kolekciju dječjih tenisica kako biste pronašli savršene cipele koje će ispuniti očekivanja najmlađih modnih trendseterica.

Neka svaki korak vašeg djeteta zablista u našim srebrnim svjetlucavim tenisicama Bling-Bling 888-1B! Učinite im modu zabavnom i sredstvom izražavanja vlastite jedinstvenosti.

  • Lik: nedostatak
  • Producentni kod: 888-1B
  • Boja: srebro
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Vezice
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.29

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|