Dječje gumene čizme za kišu. Pink Bunny ružičasta

Proizvod nije dostupan ;(

Dječje gumene wellington čizme Pink Bunny - vaš omiljeni suputnik u avanturama uz lokve!

Svaki skrbnik savršeno dobro poznaje scenarij brze promjene vremena, kada se sunčano jutro brzo pretvori u kišno poslijepodne. U ovakvim prolaznim hirovima vremena najmlađima je važno osigurati odgovarajuću zaštitu od vlage i udobnost. Za male istraživače koji se ne boje kišnih izazova nudimo savršeno rješenje - dječje gumene Wellington čizme Pink Rabbit.

Proizvođač ovih šarmantnih Wellington čizama odlučio je predstaviti proizvod koji kombinira funkcionalnost s kreativnim dizajnom. Dizajn s motivom veselog zečića vjerojatno će se svidjeti svakoj maloj fashionistici koja se želi istaknuti u školskom dvorištu ili na obiteljskim izletima. Duboka ružičasta boja gumica ne samo da privlači pozornost, već je i praktična jer ne otkriva brzo prljavštinu koja je sastavni dio dječje igre.

Materijal od kojeg je obuća izrađena, odnosno visokokvalitetna guma, jamči potpunu izolaciju od vode i štiti nožice od smočenja. Ovo je posebno važno za održavanje topline i udobnosti u hladnijim danima. Štoviše, mekani, oblikovani uložak osigurava udobnost nošenja čak i više sati.

Poseban tip kopčanja ovih wellingtonica prilagođen je dječjoj samostalnosti, omogućujući im jednostavno obuvanje i izuvanje. To je posebno važno u vrtiću ili školi, gdje se potiče samostalnost u svakodnevnim aktivnostima.

Ponuda je namijenjena uglavnom djevojkama kojima je ružičasta često omiljena boja. U dječjoj kategoriji ove wellingtonice naći će svoje mjesto među ostalim modernim i praktičnim komadima garderobe.

Ukratko, dječje gumene Wellington čizme Pink Bunny izvrstan su izbor za nepredvidive vremenske prilike. Zahvaljujući njima, svaki kišni dan postat će prilika za modernu i veselu zabavu, bez brige o mokrim nogama. Savršeno za male istraživače koji vole avanture i ne boje se zaprljati!

  • Lik: drugo
  • Producentni kod: BM89320
  • Boja: ružičasta
  • Materijal: Guma
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Još

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|