Befado dječje cipele 980X092 siva

Proizvod nije dostupan ;(

Dječje cipele Befado 980X092 - udobnost i sigurnost za mala stopala

Roditelji koji traže savršene cipele za svoju djecu često se suočavaju s izazovom pronalaska onih koje su udobne, sigurne i moderne u isto vrijeme. Befado, poznati proizvođač dječje obuće, savršeno razumije potrebe djece i kreira proizvode koji zadovoljavaju sve te kriterije. Jedan od prijedloga brenda su cipele za vrtić oznake 980X092 u univerzalnoj sivoj boji.

Izrađene s pažnjom na detalje, ove prekrasne cipele mališanima pružaju udobnost tijekom cijelog dana, bez obzira je li vrijeme za igru ​​ili odmor. Gornjište od prozračne pamučne tkanine jamči higijenu i udobnost čak i tijekom intenzivnog kretanja. Mekani materijal i nedostatak tvrdih elemenata sprječavaju ogrebotine i iritacije nježne dječje kože.

Sigurnost pacijenata je na prvom mjestu, što dokazuje i činjenica da je obuća certificirana i preporučena od strane specijalista ortopeda. Befado dizajneri shvaćaju koliko je važno podržati pravilan razvoj dječjeg stopala, što se očituje u ergonomskom dizajnu cipela.

Model Befado 980X092 dizajniran je na način da djeca mogu sama obuvati i izuvati cipele, što je izuzetno važno u procesu učenja samostalnosti. Elastične elastične trake zamjenjuju komplicirane kopče i omogućuju brzo prilagođavanje cipele individualnom obliku stopala.

Prilagođene potrebama malih istraživača, cipele su savršene za djecu s užim i manjim stopalima kako bi svako dijete uživalo u udobnosti i sigurnosti tijekom svakodnevne igre u vrtiću. Suptilna, siva boja ne samo da pristaje većini dječjih stilova, već je također praktična i laka za čišćenje.

U kategoriji dječjih papuča obuća Befado 980X092 ističe se ne samo estetskim vrijednostima, već prije svega praktičnim aspektima. Sklop cipela namijenjen je djevojčicama, ali klasične boje i dizajn mogu odgovarati i dječacima, naglašavajući univerzalnost i bezvremenost modela.

Odabirom dječje obuće Befado roditelji mogu biti sigurni da njihovo dijete dobiva proizvod vrhunske kvalitete koji će mu pružiti udobnost i zaštitu tijekom mnogih sati vesele igre.

  • Boja: Siva
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Astringentne gume
  • Lik: nedostatak
  • Materijal: Tkanina

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
Sve je super, preporučujem :)