Befado dječje cipele 116X291 siva

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječje cipele 116X291 sive - Udobnost i sigurnost za najmlađe

Odabir prave obuće za djecu jedan je od najvažnijih zadataka svakog roditelja. Odgovarajuće cipele ne samo da pružaju udobnost, već utječu i na pravilan razvoj stopala i držanja djeteta. Stoga je ponuda iz Befada, model 116X291 u sivoj boji, odličan izbor za male istraživače svijeta.

Ove savršeno dizajnirane dječje papuče sinonim su za udobnost i funkcionalnost. Dobro promišljena konstrukcija obuće s laganim, fleksibilnim i prozračnim potplatom jamči slobodu kretanja tijekom bilo koje aktivnosti. Korištenje elastične kopče s elastičnim trakama omogućuje djetetu brzo i samostalno obuvanje i izuvanje, što je iznimno važno tijekom igre ili u vrtiću.

Cipelice Befado opremljene su tvrdom petom koja u kombinaciji sa stabilnim bokovima osigurava izvrsnu stabilizaciju stopala koja je ključna za pravilan razvoj i zdravlje malih stopala. Gornjište izrađeno od visokokvalitetne pamučne tkanine pruža nogama prozračnost i udobnost, što je posebno važno tijekom dugih dana punih zabave i učenja.

Sigurnost je na prvom mjestu, zato cipele Befado 116X291 imaju potrebne ateste i preporučene su od strane ortopeda. Zahvaljujući tome, roditelji mogu biti sigurni da njihova djeca nose cipele koje odgovaraju njihovom zdravlju i razvoju.

Dostupne u neutralnoj sivoj boji, uklopit će se uz mnoge kombinacije i oduševiti mnoge djevojke svojom svestranošću i stilom. Dodatno, mala težina proizvoda s pakiranjem, koja iznosi samo 0,4 kg, čini cipele iznimno laganima i ne opterećuju nožice tijekom svakodnevnih avantura.

Odabirom Befada roditelji ulažu u visokokvalitetnu poljsku dječju obuću koja spaja praktičnost, sigurnost i udobnost nošenja. Dječje papuče Befado 116X291 savršeno su rješenje za svakog predškolca, jamče zdrave i sretne prve korake tijekom dana.

  • Lik: nedostatak
  • Vrsta kopče: Astringentne gume
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|