Befado dječje cipele 945Y369 ružičasta siva

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječje cipele model 945Y369 u ružičastoj i sivoj boji savršen su izbor za aktivnu djecu koja vrijeme provode kako u vrtiću, tako i kod kuće i na otvorenom. Izrađene imajući na umu udobnost i sigurnost naših najmlađih korisnika, ove papuče za tenisice spoj su funkcionalnosti i atraktivnog dizajna.

Proizvedene od renomirane poljske tvrtke Befado, ove cipele karakteriziraju najmoderniji dizajn i atraktivne visokokvalitetne tkanine koje jamče izdržljivost i otpornost na svakodnevnu upotrebu. Jedna od ključnih prednosti modela 945x325 je korištenje čičak sustava za pričvršćivanje, koji ne samo da djetetu olakšava samostalno obuvanje i izuvanje, već omogućuje i savršeno pristajanje cipele uz nogu.

Čvrsta peta pruža odgovarajuću potporu peti, što je važno za oblikovanje pravilnog držanja i izbjegavanje mogućih deformacija stopala. Dodatno, fleksibilan, profiliran, protuklizni potplat od termo-gume povećava stabilnost pri hodu, trčanju i skakanju, smanjujući rizik od klizanja na skliskim površinama.

3D dizajn obogaćuje vizualnu atraktivnost obuće, čineći je ne samo udobnom, već i privlačnom te će se svidjeti mladim korisnicima koji se žele istaknuti originalnim stilom. Prozračni materijal i profilirani uložak od visokokvalitetnog pamuka osiguravaju odgovarajuću cirkulaciju zraka i sprječavaju pregrijavanje stopala, što je posebno važno u toplijim danima.

Proizvod spada u dječju kategoriju i posebno je dizajniran za djevojčice. Odlikuje se certifikatom "Healthy Foot Sign" koji potvrđuje visoku kvalitetu obuće i njezina zdravstvena svojstva. Posebno za roditelje koji traže kompromis između mode i zdravlja dječjih stopala, Befado cipele izvrstan su izbor.

U ružičastoj boji sa sivim detaljima, izrađene od izdržljive tkanine, ove papuče bit će udobne i elegantne za svakog mladog ljubitelja tjelovježbe. Cjelinu nadopunjuje činjenica da su proizvod poljskog brenda koji je prepoznat kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: ružičasta Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|