Befado dječje cipele 114X436 ružičasta siva

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječje cipele 114X436 - Sigurna udobnost u svakom koraku

Kada mala stopala otkrivaju svijet, ne može im nedostajati najbolja njega i podrška koju pružaju visokokvalitetne cipele namijenjene svakodnevnoj uporabi. Befado, renomirani proizvođač dječje obuće, nudi savršeno rješenje za aktivne predškolce - dječje cipele 114X436 u suptilnoj ružičastoj i sivoj boji koje spajaju ne samo stil već i funkcionalnost.

Jedinstveni dizajn cipelica čini ih ne samo vizualno privlačnima, već i praktično prilagođenima potrebama dječjih stopala. Gornjište izrađeno od prozračne pamučne tkanine jamči prozračnost i održava vaša stopala u suhom i ugodnom okruženju tijekom cijelog dana. Odabir materijala s visokim higijenskim standardom ključan je, posebno u slučaju aktivne predškolske djece kojoj su zdrava stopala neophodna.

Inovativni dizajn Befado cipela savršeno pristaje stopalu, vizualno ga smanjujući i na taj način nudeći elegantan izgled. Dodatno, mogućnost podešavanja na čičak mališanima olakšava samostalno obuvanje i izuvanje, što je velika prednost pri učenju samostalnosti.

Sigurnost je vrijednost koja se ne može zanemariti pri odabiru obuće za dijete. Čvrsta potpetica pruža odgovarajuću potporu stopalu, a certifikat "Healthy Foot Sign" jamči da su cipele dizajnirane imajući na umu zdrav razvoj dječjih stopala i preporučene od strane ortopeda.

Befado cipele savršeno su rješenje za male, energične osobe koje provode aktivne dane u vrtiću, istražujući svijet bez granica. Ružičaste boje sa sivim detaljima zasigurno će se svidjeti malim fashionisticama, a roditeljima će dati mir zahvaljujući ulaganju u kvalitetu koja ima itekako utjecaja na zdravlje njihove djece.

Ukratko, dječje cipele Befado 114X436 pink grey kombinacija su estetike, udobnosti i sigurnosti koja će zadovoljiti kako predškolce tako i njihove roditelje koji brinu o zdravom razvoju dječjih stopala.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: ružičasta Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|