Befado dječje cipele 869X136 ružičasta raznobojna

Proizvod nije dostupan ;(

Dječje cipele Befado 869X136 - Udobnost i sigurnost za mala stopala

Mališani vole otkrivati ​​svijet kroz beskrajne igre u vrtiću. Kako bi svaki korak bio siguran i udoban potrebna je posebno dizajnirana obuća koja će zadovoljiti zahtjeve energične djece. Befado 869X136 dječje cipele u ružičastoj boji s raznobojnim detaljima savršen su izbor za svaku djevojčicu koja traži udobnost i stil u jednom.

Brinući se o zdravom razvoju malih stopala, Befado posebnu pažnju posvećuje detaljima izrade obuće. Povišena peta i stabilne stranice ovih šarmantnih cipela osiguravaju pravilan položaj stopala koji mu je prijeko potreban tijekom razdoblja rasta. Čvrsta potpetica ključna je za pružanje stabilnosti tijekom hodanja, skakanja i trčanja.

Sandale vidljive u modelu 869X136 dizajnirane su tako da ne ograničavaju pokrete malih prstiju, a daju im dodatnu ventilaciju. Ovo je idealna opcija za toplije dane, kada dječja stopala posebno trebaju prozračnost i svježinu.

Još jedan element koji zaslužuje pohvale su gornjište od prozračne pamučne tkanine. Ova prozračnost, uz estetski dizajn, jamči udobnost i higijenu djetetovih stopala tijekom cijelog dana.

Samostalnost je nešto što djeca vrlo brzo uče, zato su Befado cipele dizajnirane tako da ih i najmlađi mogu lako obuvati i izuvati bez pomoći odraslih. To je mali korak za roditelja, ali veliki za dijete koje razvija svoje vještine.

Sigurnost je osnova, zato Befado cipele imaju odgovarajuće ateste i preporučuju ih ortopedi. Roditelji mogu imati puno povjerenje da odabirom obuće Befado biraju zdravlje i pravilan razvoj stopala svoje djece.

U kategoriji "Djeca » Za djecu » Dječje papuče, Befado obuća ističe se ne samo svojom funkcionalnošću, već i šarmantnom ružičastom bojom s veselim raznobojnim detaljima koji će zasigurno privući pažnju i zadovoljiti mlade ljubitelje modnih akcenta.

Složeni svijet dječjih avantura zahtijeva obuću koja nije samo elegantna, već prije svega praktična i sigurna. Befado 869X136 izvrstan je izbor za roditelje koji žele spojiti zdravlje dječjih stopala s radosnim i šarenim stilom života.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Producentni kod: BM98315
  • Boja: ružičasta višebojna
  • seks: Male djevojke

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|