Befado dječje cipele 116Y296 ružičasta raznobojna

Proizvod nije dostupan ;(

Dječje cipele Befado 116Y296 savršena su kombinacija funkcionalnosti, udobnosti i veselog dizajna, prilagođene aktivnim stopalima predškolskog djeteta. Odlikuje ih ružičasta boja s raznobojnim elementima koji će se sigurno svidjeti malim korisnicima i dati šarm svakom stajlingu.

Djeci predškolske dobi potrebna je obuća koja će im ne samo izgledati šareno i privlačno, već prije svega pružiti adekvatnu podršku tijekom svih predškolskih aktivnosti. Befado, kao poznati proizvođač specijaliziran za dječju obuću, savršeno razumije te potrebe, što dokazuje i model 116Y296.

Gornjište cipela izrađeno je od visokokvalitetne pamučne tkanine koja jamči prozračnost i održava dječja stopala suhima i higijenskima tijekom cijelog dana. Ovaj model koristi krutu potpeticu i stabilne strane koje aktivno podupiru pravilan položaj stopala i sprječavaju njegovo uvijanje tijekom energične igre.

Fleksibilan potplat otporan na abraziju osigurava potpunu slobodu kretanja i dugotrajnu izdržljivost obuće. Za još veću praktičnost proizvođač je dodao elastične trake koje djeci omogućuju jednostavno obuvanje i izuvanje, potičući samostalnost.

Sigurnost djece je ključna, zato Befado papuče imaju potrebne ateste, a njihov dizajn konzultirani su i preporučeni od strane specijalista ortopeda, što roditeljima daje sigurnost da biraju proizvod koji podržava zdrav razvoj stopala njihove djece.

Ukratko, Befado dječja obuća model 116Y296 savršen je izbor za svaku djevojčicu kojoj su potrebne udobne, sigurne i lijepog izgleda cipele za vrtić. Udobne, šarene i zdrave za razvoj - ove papuče zasigurno će zadovoljiti i djecu i njihove odgajatelje koji za svoju djecu traže najbolje.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Producentni kod: 116-296 (prikaz, stručni).
  • Boja: ružičasta višebojna
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Astringentne gume

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|