Befado dječje cipele 273Y314 plava

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječja obuća 273Y314 plava - udobnost i sigurnost za male nožice

Svako dijete je mali istraživač koji otkriva svijet kroz igru ​​i učenje. Zato mu je toliko važno da ima cipele koje će mu ne samo omogućiti nesmetano sjedenje u školskim klupama, već će mu biti i saveznik u svim avanturama iz djetinjstva. Dječje cipele Befado 273Y314 u šarmantnoj plavoj boji ispunit će ove zahtjeve.

Kreirane s mislima na najmlađe, Befado cipele karakterizira visoka kvaliteta izrade i detalji koji ključno utječu na razvoj i zdravlje djeteta. Prozračni potplat osigurava potrebnu ventilaciju, omogućujući malim nožicama disanje čak i tijekom najintenzivnije igre. Absor-B sustav u petnom dijelu je tehnologija koja je zadužena za amortizaciju mikroudara – to je komponenta koja osigurava udobnost pri hodanju, trčanju ili skakanju po školskom dvorištu.

Gornjište od prozračne pamučne tkanine jamči pravilnu higijenu, posebno u toplim danima. Kruta peta stabilizira stopalo, što je izuzetno važno za razvoj mišićno-koštanog sustava kod djece. Dodatno, čičak kao vrsta kopčanja rješenje je koje čak i najmanjim korisnicima omogućuje samostalno obuvanje i izuvanje obuće, razvijajući svoje manuelne sposobnosti i samostalnost.

Plava boja Befado cipela može se svidjeti mnogim dječacima, ali i djevojčicama koje vole ovu boju. Spoj estetike i funkcionalnosti uvijek je dobar izbor kada je u pitanju dječja obuća.

Proizvođač Befado, imajući na umu sigurnost malih stopala, pobrinuo se da njegovi proizvodi budu certificirani i preporučeni od strane ortopeda. Briga o zdravom razvoju dječjeg stopala stoga je još jedna prednost koja pogoduje odabiru ove ne samo moderne, već i praktične dječje obuće.

Omogućiti odgovarajuće uvjete za rast stopa ulaganje je u zdrav razvoj. Befado dječja obuća 273Y314 plava sinonim je za brigu o najsitnijim detaljima, što se pretvara u užitak i udobnost svakodnevnog korištenja. Bilo u školi ili na igralištu - ove cipele će bez sumnje odgovoriti na izazove energične djece.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: plava
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|